Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supaa

DLACZEGO LUDZIE GAPIĄ SIĘ NA BRZUCH CIĘŻARNEJ

Polecane posty

Gość supaa

Czy przytrafiło się wam coś takiego? Wczoraj będąc w sklepie , stała obok kobieta, ok 35-40 lat, zdziwiła mnie jej reakcja, ponieważ nie potrafiła się opanować i non stop odwracała sie w moim kierunku , patrząc na brzuch...centralnie. Głupio się czułam , bo nie wiedziałam czy coś się stało , mam plamę na koszulce czy budzę jakies emocje u tej Pani? Tak jak bym spadła z Marsa dosłownie...Zadziwia mnie takie zachowanie, bo przecież ciąża nie jest chorobą ani mega przypadkiem i nie powinna tak "bezczelnie" się przypatrywać! Spotkała was taka sytuacja?

na mnie tez sie patrzyly:) a najbardziej rozwalaly mnie sasiadko z bloku-kiedy wychodzilam z klatki a one siedzialy na lawce, wszystkie jak na komende odwracaly glowy w innym kierunku, zeby potem popatrzec kiedy ja na nie nie patrze:P i zeby miec o czym gadac:P

Gość supaa
Wiesz co ...to nie to, ta reakcja nie była pozytywna, to było coś w rodzaju "dziwadła" na które mozna popatrzeć...Eh...

Gość supaa
To było do Krysi..

Gość milka_0
Pewnie przytrafiło się to nie jednej z nas....Ludzie są bardzo ciekawscy,żądni niezwykłych wydarzeń,chociaż ciąza jest najnormalniejszym stanem niektórzy lubią się gapic więc na pewno zdarzy Ci się to niejednokrotnie. Życzę cierpliwości i powodzenia pozdrawiam

Gość nnnnnnnnnnnnnnnammmm
ja tez lubie popatrzec na brzuszki ciezarnej. tak ogolnie na nie, bo fajnie wygladaja, szczegolnie te szczuplutkie z brzuszkiem okraglym jak pilka:) ale nie patrze tak bezczelnie:P

Gość to może za duży ten
brzuch miałaś?;)

No rzeczywiście patrzą, ale to chyba nie jest coś negatywnego ze strony patrzących;) Nie dalej jak wczoraj szłam sobie do sklepu, a jakaś babeczka, która mnie mijała z uśmiechem na twarzy powiedziała: \"a to będzie chłopczyk\" \"no bo będzie\" - odpowiedziałam jej ponieważ rzeczywiście spodziewam się synka:D

Gość Pewna mama S
Nie wiem dlaczego tak się obruszasz, ja często patrze na brzuszki ciężarnych, nie wiem dlaczego, sama raok temu byłam w ciąży i fakt obserwowania mojej osoby mnie nie denerwował. Jedno co zauważyłam to to że wcześniej nie zwracałam uwagi na kobiety ciężarne a jak starałam się o dziedzie czy jak byłam w ciąży czy teraz jak jestem już po to patrze na brzuszki kobiet - może z ciekawości nie wiem

Gość majonezka
Ja przed ciążą patrzyłam się na brzuszki bo chciałam taki mieć a po porodzie patrze się, bo szacuje który to miesiąc i kiedy urodzi się dzidziuś :) Wiem, ze to nie ładnie i krępuje mamusie i staram się patrzeć dyskretnie ;)

Gość hjawfdyu
kobieta w ciazy tak ladnie wyglada,zwlaszcza jak jest zadbana i ma jakas opieta bluzeczke:)zawsze z kolezanka sie patrzymy i zastanawiamy sie jakbysmy wygladaly w ciazy,ale takie chamskie patrzenie bab to w sumie moze byc denerwujace

Gość Pewna mama S
Mi też wszyscy mówili, że będzie chłopak - nie mam pojęcia na jakiej podstawie bo mam córcię

Gość supaa
EEE, brzucho mam całkiem zwykłe, nie za duże i nie małe , (29 tc )noszę dżinsy i koszulki ...więc sensacji nie ma. Ale rzeczywiście, pewnie ludzie nie mają złych intencji tylko zwykła ciekawość. Tak czy inaczej byłam bardzo zaskoczona , bo zdarzyło mi się pierwszys raz , takie " intensywne obserwowanie"

Pewna mama S---------> a co pokazywało usg? bo u mnie jajka jak malowane więc chłopak będzie na 100%:D

ja tez patrzę na brzuszki bo po pierwsze sama taki chcę tylko mi nie wychodzi a po drugie uważam że są śliczne:)

Gość Pewna mama S
No USG pokazywało dziewczynkę, ale podobno miałam tak szpiczasty brzuszek że wskazywał na chłopca, nawet wróżka cyganka popatrzyła na mnie i powiedziała że chłopak będzie a o położnych już nie wpomnę też gadały że chłopak będzie (a one niby się znają)

Gość Pewna mama S
Na mnie generalnie chyba się gapili przedewszystkim dlatego że jestem malutka a brzuchol miałam tak ogromny że z tudem na końcu utrzymywałam równowagę, no i co tego był tak okrąglutki i szpiczasty jakbym połknęła piłkę, ale teraz efekt już nie jest tak ładny cały czas walczę aby ta fałdka zniknęła

Mój brzuch też jest taki jakiś spiczasty:D i raczej wygląda jakbym połknęła arbuza:D

Gość jhasjcxhasx
ja sie gapie bo sama bym taki chciala

Gość Pewna mama S
Teraz jest fajnie bo można super się ubrać i wyeksponować brzuszek, byle upały się nie zaczęły bo jak rok temu przez miesiąc cierpiałam (urodziłam 13.06) upał to koszmar dla ciężarnej, tymbardziej pod koniec ciąży

Ja rodzę na początku sierpnia więc upały mnie nie ominą:O a już teraz jest za gorąco jak dla mnie, bo sapię jak opasły tucznik przy tej pogodzie:D

Gość foolka
Ja również patrze sie na brzuszki i czasem sie łapie na tym że robie to zbyt brutalnie :) Po prostu widząc to cudo robi mi sie ciepło i najchętniej pogratulowałabym kobitce :) Dla mnie jest to miły widok bardzo uroczy i przyjemny jak dzidzia rośnie w brzuszku.Ciężarówki jesteście wszystkie piękne !!! Ja byłam już raz z dużym bebzunkiem ,drugi raz sie nie udało ale z chęcią ponosze kolejny brzuszek ...:)

Bo są piękne! Ja zawsze gapię się na kobiety w ciąży i zaglądam ludziom do wózków bo bardzo chciałabym mieć już dziecko, ale niestety moja sytuacja jeszcze na to nie pozwala. ale jeszcze rok i tez będę miała taki brzuszek!!! :D

Gość milos 13
Ja tez bym sie na Ciebie popatrzyla, zapewne nie jakos nachalnie, ale z nutka mojej wewnetrznej zazdrosci, bo staram sie o ciaze 3 lata i mialam jedno poronienie. Takze glowa go gory, brzuch do ..przodu i usmiech na twarz:) Pozdrawiam

Ja też sie czasem zagapie ale z uśmiechem na twarzy bo to jest urocze, sama pamiętam jak byłam w ciąży i tak sie miło robi

Ja też patrzę na brzuszki :-) Może się zaraze ;-) Brzuszki w każdej fazie ciąży są rewelacyjne, piękne, seksowne!!!!!! To powód do dumy!!! Jeśli ktoś bez krępacji się na Ciebie gapi to poprostu podejdz i spytaj czy chce brzuszek obejrzeć z bliska ;-)