Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nasti181

pomocy! czy bede miala dzidziusia?

Polecane posty

Witam wszystkich goraco. Chcialam wam przdstawic moja sytuacje. Mianowicie przez okres 8 miesiecy bralam tabletki anty. Jakies ponad 2 tyg temu odstawilam tabletki. Kochalismy sie po tym bez zabezpieczenia(stosunek przerywany). W tej chwili mam niepokojace mnie objawy tj wzdecie brzucha(znaczne powiekszenie), czesto oddaje mocz. Czytalam ze moga byc to wczsne objawy ciazy. Z drugiej strony myslalam ze moga byc to objawy z odstawienia. Dzisiaj rano zrobilam test jest negatywny ale czytalam ze najlepiej robic taki test kiedy okres sie spoznia a do mojego jeszcze jakies 2 tyg wiec moze nie wykryc ciazy. Nie wiem co jst grane ale nie poznaje swojego organizmu. Przytylam ok 1.5 kg a nie powinnam gdyz dzuo cwicze. Czy to wina odstawienia czy moze ciaza? prosze o pomoc

Gość szukasz porady wróżki
a te to na płatnych stonach netu, a nie na kafe:O

;( ale dlaczego? chodzi mi o jakies porady, wskazowki, moze ktoras z dziewczyn tak miala. Jakie byly wasze najwczesniejsze objawy itp Bylo juz pare takim tematow. Chcialabym znac wasze opinie prosze

test sie robi w dniu spodziewanej @ a nie 2 tyg przed , to moga byc objawy z odstawienia a nie ciazy

Ja nie brałam tabletek antydzidiusiowych, więc doświadczeniem się nie mogę podzielić, ale objawy o których piszesz są owszem we wczesnej ciąży ale dopiero w pierwszym miesiącu tak czytałam. W każdym razie u ciebie z tego co zrozumiałam jest za wcześnie na takie objawy, więc jeszcze nie masz czego się obawiać. Najlepiej się zabezpieczajcie prezerwatywą bo daje więcej pewności niż stosunek przerwany. Po odstawieniu możesz mieć też problemy z unormowaniem gospodarki hormonalnej, więc nawet jak okresu nie dostaniesz to nie musi to oznaczać ciąży. Na razie o tym nie myśl bo jak będziesz myśleć to jeszcze jakieś objawy znajdziesz. Ja mam tak zawsze, jak już zaobserwuję jeden objaw i przeczytam że to ciążowy to zaraz i sikać mi się chce, i malin bym zjadła i czuję jak mi brzuch rośnie. Powoli się zaczynam łapać w tym wszystkim.

moim zdaniem jest to skutek odstawienia tabletek i troszke Twojej podświadomości