Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asinka25

Drogie mamy pomcy! Zabarwiło mi nowy ładny stanik do karmienia!!

Polecane posty

Gość asinka25

Idzie lato, no i ładna pogoda - kupiłam sobie śliczny biały stanik do karmienia, żeby ładnie wyglądać w letnich bluzeczkach. Zostawiłam go w misce i obok leżały różowe majtki - wyciągam a tu plamy z ciemnego różu :( :( Może to dla większości głupie ale dla mnie ważne, bo stanik niestety drogi był /a przynajmniej dla mnie/ Próbowałam jakimś proszkiem wybielającym i nic :(

wlej dobrze do zimnej wody chloroxu albo ace, włóż stanik i powinno puścić, tym bardziej, jak jest świeże

Gość asinka25
Spróbuje ale za kilka godzin - jak wróci mąż bo nie mam z kim zostawić małej. Mam nadzieje że nie będzie za późno i nie zniszczę stanika ace

nie powinien się zniszczyć, tylko wlej tego sporo ale trzymaj krótko - patrz cały czas czy zafarbowanie schodzi - jak zejdzie od razu wyjmij. Koło 5 minut powinno wystarczyć albo nawet mniej.

to póki co natrzyj szarym mydłem....ale nie dawaj stanika do gorącej wody!

Gość asinka25
nieeeeeeee za pozno!!!!! :( dałam wrzacej wody proszku wybielajacego, myslałam, że bedzie skuteczniejszy w wyzszej temp. :( jejku co ja narobiłam ale jestem zła. To niby tylko stanik ale drogi :(

spokojnie, chlorox powinien mu pomóc mi jak coś zafarbuje zawsze tak robię i w 99% puszcza nawet kolorowe rzeczy zafarbowane tak traktuję, nie tylko białe ale wtedy trzeba bardzo pilnować, żeby kolor nie puścił

Gość asinka25
dziekuje bardzo, bardzo - ten chlorox kupie mam nadzieje ze bedzie

w każdym kiosku powinien być, albo Ace albo każdy inny, byle chlorem śmierdział :D nie żaden Vanisch!

Gość asinka25
kupilam Ace ale niestety nie pomógł :( no i został mi stanik z różowymi plamami zastanawiam sie czy go nie zafarbować wogóle na różowo

uuuu, to niedobrze :( widocznie majtki z jakiejś superdobrej farby były a wlałaś tego ace tak szczodrze? pół na pół z zimną wodą?

Mi gdyby nic nie pomogło na zabarwienia to kupiłabym farbe do ciuchów i zrobiłabym sobie inny sexi kolorek :D

Gość asinka25
Polałam nawet samym Ace i zostawiłam na pare minut bo w rozcieńczeniu z wodą nie pomógł. A wstrętne różowe majty jak sprawdzałam to nie farbowały są z takiej jakby laycry ale po leżakowaniu ze stanikiem jakoś kolor zlazł wrr jestem totalnie wściekła. Taki sliczny stanik tyle czasu szukałam czegoś fajnego i niedrogiego na ciepłe dni pod bluzeczki aż w końcu mąż kupił jeden a porządny. No i mam :o :( A plamy są ciemno różowe więc nie wiem cyz jakoś barwnik załapie na taki kolor. No i nie ma ich na miseczkach tylko z jednego boku na obwodzie... ehh

Gość LILJA WODNA
mi pomogl kiedys domestos,i to nie tylko pozostawienie w wodzie ale tarcie,pocieraj mocno czyms,jakas szczoteczka

Gość asinka25
Ja polałam nawet Brefem do kibla właśnie ;) teraz nie mogę się pozbyć smrodu choć przepieram i płukam któryś raz