Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak trudno bardzo

nie wiem o czym rozmawiac z ludzmi ....

Polecane posty

Gość tak trudno bardzo

nie jestesm osoba tepa.. wrecz przeciwnie,nie tylko to moje zdanie lecz ogolnie uchodze za ososbe inteligentna i lubiana. moim problemem w ostatnim czasie jest to ze zupelnie nie wiem o czym rozmawiac z ludzmi.. nawet osoba ktora ponad zycie kocham :( jest mi z tym zle ..i nie wiem jak sobie z tym poradzic...jakas taka blokada ;/

Gość takajedna07
A dlaczego czujesz sie odpowiedzialna za podrzymywanie rozmowy?? W rozmowie uczestnicza 2 osoby, wiec jak zapada nagle cisza, to nie Ty masz obowiazek wymyslac nowe tematy...

Gość tak trudno bardzo
wlasnie najgorsze ze to ja sobie wbilam do glowy ze to cos we mnie jest nie tak ;/ ;/ sama stworzylam ta blokade w sobie ;/ musze to jakos przelamac w sobie...

za bardzo skupiasz się na tym o czym masz rozmawiać i wtedy się pewnie stresujesz, nic nie przychodzi Ci do głowy wrzuć na looz:)

Gość tak trudno bardzo
dzieki :)) dobrze ze siedzi tu kilka osob ktore nie tylko potrafia zjechac . Buzka

Gość zupa z gwoździa
Jak z kimś rozmawiasz, to nie koncentruj sie na tym, jak ta osoba cię widzi i czy nie powiedziałas czegos glupiego/nie na poziomie/mało dowcipnego itd. , tylko skup się na przyjemnosci obcowania z inna osobą. Słuchaj, co ona mówi, wzbudź w sobie zainteresowanie tym, co ona mowi, wczuj sie w sytuację i rozmowa sama sie potoczy. A jak zapadnie cisza, to tez świat sie od tego nie zawali.

Gość tak trudno bardzo
:) dziekuuje :)