uSia_ 0 Napisano Maj 13, 2008 Ostatnio widuję sporo dziewczyn w balerinkach w ostrych metalicznych kolorach, przód taki bardziej sportowy wykonany z czarnej gumy, do tego chyba kokardka, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć.... pomóżcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewelka* 0 Napisano Maj 13, 2008 no coś Ty.. u nas gdzie byś nie spojrzała w każdym sklepie same baleriny :D mam takie, super są, wygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desiree9 Napisano Maj 13, 2008 no mozna w deichmannie kupic troche ich tam jest... sama mam czerwone w szkocka krate:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uSia_ 0 Napisano Maj 13, 2008 oj kurcze....nie zrozumiałyśmy się, dziewczynki :P mi chodzi o konkretny model buta, po prostu nie wiem z jakiego sklepu/firmy pochodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llllllllllllllllllllllllll Napisano Maj 13, 2008 a widział ktos takie czarne, materiałowe, w białe margerytki? wczoraj widziałam takie u jakiejś dziewczyny i kurczę, no, muszę takie znaleźć, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uSia_ 0 Napisano Maj 13, 2008 generalnie nie wiem co to margerytki :D ja się dziś wybieram n wielki shopping, mam nadzieje, ze je znajde, a jesli nie...to nastepnym razem, gdy zobacze dziewczynę w tych butkach, po prostu spytam gdzie kupila....bo nie daja mi spokoju :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llllllllllllllllllllllllll Napisano Maj 13, 2008 no takie kwiatki margerytki, coś na kształt stokrotek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llllllllllllllllllllllllll Napisano Maj 13, 2008 http://www.allegro.pl/item354715374_super_baletki_jedyne_takie_najtaniej_.html mniej więcej takie, tylko bez tych sznurówek :D chyba zacznę koczować na tej ulicy gdzie je widziałam :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masakra totalna Napisano Maj 13, 2008 przeciez to są trampki!!! tylko nastolatki mogą chodzic w takiej tandecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatki generalnie Napisano Maj 13, 2008 noszą tandetę, dopiero jak podrosną i obronią tytuł magistra, zaczynają się ubierać jak ludzie i nabierają stylu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bronka ze wsi Napisano Maj 13, 2008 gimnazjalistka pisze, ale to nic młodzi tez chca rozmawiać i dowiadywac sie roznych rzeczy najwiecej o seksie :P cieszcie sie że dziewczna pta tylko o niewinne buciny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no co wy Napisano Maj 13, 2008 eeeeeee ja mam mgr już od roku i nie przeszkadza mi to w noszeniu balerinotrampek. a elegancka jestem i w balerinach:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalalallalola Napisano Maj 14, 2008 mieszkam w stockhomie i sa tu ich na peczki w punk shopach dla pokeamonow mi tez sie podobaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
85Kasia85 0 Napisano Maj 14, 2008 jesli sie nie myle to w Atmosphere takie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach