Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty01

ANTIDRAL - jak sie stosuje?

Polecane posty

Gość qwerty01

witam, chcialabym sie dowiedziec jak stosowac antudral? Slyszalam ze nalezy na poczatki codzieni ea pozniej co 2 dni , co 3 dni i rzadzeij? MOglby mi ktos uscislic jak go stosowac bo dzisiaj zaczynam:)

Powiem Ci jak ja stosuje (a uzywam juz prawie 1,5 roku z rewelacyjnymi skutkami :D ) Jak zaczynalam stosowac to 5 razy z rzedu na noc. Pieklo strasznie i spac nie moglam :( Potem zrobilam pare dni przerwy i znowu na noc, ale co pare dni (juz wtedy nie pieklo). Potem raz w tygodniu, raz na dwa tygodnie i tak dalej, aby nie przyzwyczaic skory. Na dzien dzisiejszy stosuje mniej wiecej raz na 1,5 miesiaca. Nadal rewelacyjnie dziala :D Tak jak napisalam trzeba stosowac na noc, rano dokladnie zmyc i uzyc normalnego dezodorantu. Z czasem stosujemy coraz rzadziej, zeby nie przyzwyczaic skory, bo przestanie dzialac. Dodam, ze mialam powazny problem z poceniem, wiec jesli masz tylko plamy pod pachami w upaly, to sobie odpusc, bo to dosc mocny srodek, na bardzo zaawansowane pocenie. Ahaaa, wazne tez ile masz lat. Jako nastolatka tez uzywalam antidralu i nic mi nie pomogl. Wrocilam do niego po 20-tce i teraz dziala rewelacyjnie. Chyba chodzi o to, ze burza hormonalna zwiazana z dojrzewaniem sie juz uspokoila. W kazdym razie zycze powodzenia i pozdrawiam.

Gość qwerty01
mam 20 lat i poce sie naprawde mocno w upalne dni czy w zimie to jedno. Pozatym czy konieczne jest stosowanie zwykłego antyperspirantu w trakcie stosowania ANTIDRALU??

Gość ja nie stosuje
innego dezodorantu:P

Hej! Oczywiscie nie musisz stosowac innego dezodorantu, ale pamietaj zeby antidral zawsze rano zmyc. Ja stosuje dove w sztyfcie, dlatego ze lubie taki przyjemny zapaszek z pod pachy. Wiem, ze to glupio brzmi, ale chyba mnie rozumiecie. Jezeli nic nie zastosujesz, po prostu nie bedzie zadnego zapachu i tyle. Tylko zawsze rano zmyj antidral! Powodzenia.

no ja tez zaczelam go stosowac,wreszcie suchutkie pachy!!!i rano tez dove sztyft bo ladniutki zapach ma :) a powiedzcie,czy skore pod pachami jakims kremem czy czyms smarujecie??????????????????? bo sucha skora mi sie robi bardzo.............jedyny minus to ze odkad pod pachy antidral to stópki sie poca :(

Z pachami nie mam wiekszego problemu, nie musze ich smarowac, sa ok. Ale tez zauwazylam wzmozona potliwosc stop. Wydaje mi sie, ze jest to tzw. pocenie kompensacyjne, czyli to co nie moze "wyplynac" przez pachy musi wydostac sie inna droga. Lepsze jednak stopy niz pachy. Zreszta higiena stop + bawelniane skarpetki + skorzane buty i na pewno nie ma nieprzyjemnego zapachu. Co najwyzej, ze sa troche mokre. A latem japonki, lub odkryte buty gdzie jest stala "wentylacja" i nogi sie nie poca ;)

wreszcie suche pachy.....kto nie mial problemu z mokrymi pachami po paru minutach to nie wie co znaczy taki problem......