Rosa83 0 Napisano Maj 13, 2008 czy ktos wie co to mze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Maj 13, 2008 to jest chyba jakis gruczol. Sam sie oprozni. A boli cie to? jakie jest to duze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1983 0 Napisano Maj 14, 2008 no wlasnie co to jest? ja mam juz miesiac i nie znika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1983 0 Napisano Maj 14, 2008 no wlasnie co to jest? ja mam juz miesiac i nie znika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydus to ja tak robie Napisano Maj 14, 2008 i to sa zwykłe pryszcze,przynajmniej u mnie i mnie nie boli a jak boli to moze masc ichtiolowa na wyciagniecie ropy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1983 0 Napisano Maj 14, 2008 wydusic?/ a skad to sie wzielo? a rumianek pomoze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1983 0 Napisano Maj 14, 2008 a jelsi to jakis czyrak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatka8777 Napisano Maj 14, 2008 mialam kiedys cos takiego .. dostalam od ginekologa masc dostepna na racepte. przejdz sie do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiuuula Napisano Maj 14, 2008 no nie panikujmy... ja czasem miewam takie pryszczyi, troszke bola ale wycisne (auć!) i po klopocie... a zeby zaraz do gina pedziec to bez przesady! chyba ze taki pryszczyk wyglada jakos brzydko to ok, ale tak - nie ma potrzeby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mialam Napisano Maj 14, 2008 i sam zniknął po jakimś czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach