skoczka 0 Napisano Maj 14, 2008 dobrze, Twardzielu:) to bedziemy sie wspierać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Maj 14, 2008 Dzieki, to naprawde wazne- wsparcie. Wczoraj ,,zmusilam,, mojego chlopaka,aby obiecal,ze jak schudne do rozmiaru 38 to cos dostane. Mysle,ze to dobra motywacja wymiana garderoby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska0901 0 Napisano Maj 14, 2008 u mnie narazie jakos leci sniadanie 2 jajka i kromka chleba pelnoziarnistego z lidla na obiad 1 chochelka zupy jarzynowej kolacja nie wiem co jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska0901 0 Napisano Maj 14, 2008 jem teraz ryz z jogurtem i truskawkami mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skoczka 0 Napisano Maj 14, 2008 ja:zupka pomidorowa z prawdziwych pomidorów- odtruwanie górą;) i pierś z kurczaka z warzywami u mnie niestety musi być codziennie mięso na obiad( często czerwone) bo moje kochanie obiadów bez tego nie uznaje i strasznie cierpi jeżeli ma jeść warzywa z ryżem na przykład. Tylko ze on jest chłop jak dąb, wielki i wysportowany, wiec jemu to wszystko w mięśnie idzie, poza tym ma strasznie szybki metabolizm- szczęściarz;) tez tak miałyście, że kiedy zaczęłyście mieszkać z facetami to dietę zmieniłyście trochę na ich modle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Maj 14, 2008 Ja kiedys mieszkalam z moim chlopakiem przez 3 miesiace i glownie jedlismy kurczaka. Juz w pewnym momencie mialam dosyc kurczaka. Moj chlopak nie jest typowym facetem,bo najbardziej lubi zupy i warzywa tez bardzo lubi. Nie przeszkadza mu brak miesa. Mysle,ze ja mam czesciej ochote na mieso niz on. Poza tym ja bardziej lubie wszejkiego rodzaju junk food i moglabym jesc tego typu jedzenie caly czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skoczka 0 Napisano Maj 15, 2008 i jak tam się dziś trzymacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska0901 0 Napisano Maj 15, 2008 czesc ja dzis bardzo dobrze sniadanie kromka pieczywa chrupkiego na obiad ryz z piersia i warzywa glodna nie jestem to najwazniejsze ale zobaczymy co bedzie wieczorkiem chodzilam dzis za kremem na rozstepy i nie moge znalezc polski sie juz konczy kupilam bio oil olejek ciekawe czy jest dobry bylam w bootsie i superdrugu pomozcie cos znalezc.p.s a gdzie kosmetyki z vichy mozna kupic bo w tych dwoch sklepach nie widzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska0901 0 Napisano Maj 15, 2008 pijecie zielona lub czerwona herbate?? ja narazie kupilam zielona za czerwona sie nie rozgladalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skoczka 0 Napisano Maj 16, 2008 vichy tylko w aptekach dostaniesz. Ja jestem w Irlandii i tutaj sa w kazdej. zawsze mozesz tez sobie zamowic z internetowej apteki w Polsce, przesylka az tyle nie kosztuje:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Maj 16, 2008 Czesc dziewczeta. Ja pije i czerwona i zielona herbate a poza tym jeszcze z 1,5 litra wody. Czesto musze chodzic do toalety, ale to drobna niedogodnosc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska0901 0 Napisano Maj 16, 2008 zamowienia przez internet odpadaja w aptekach poszukam jeszcze dokladniej w przyszlym tygodniu. u mnie dzis ok zobaczylam pierwszy wyrazny efekt wiec mam dobry humor i motywacje aby nadla mniej żreć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska0901 0 Napisano Maj 18, 2008 halo dzieczyny jak idzie odchudzanko???skonczylo sie na zamowieniu przez internet kremu z vichy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach