Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej kobity zaczynam

Od dzisiaj piję ocet jablkowy żeby schudnąć

Polecane posty

Gość hej kobity zaczynam

Jak schudnę to Wam napiszę.Chcecie?

Gość rubinowa_dziewczyna
hej :) daj znać, jak będą jakieś efekty, ja brałam ocet jabłkowy w kapsułkach, ale przy tym także ćwiczyłam, chodziłam na basen 2 razy w tyg. i starałam się jeść mniej słodyczy, bo to mój główny wróg, dzięki temu schudłam w miesiąc 6 kg. Teraz do zrzucenia pozostało mi 4 i cel zostanie osiągnięty :) POWODZENIA! 🌻 ;) :P

Gość olabogaaaa
podobno skuteczny, ale jak już to bierz ten w tabletkach, bo ten w płynie to białaczka na 70%. Ocet niszczy czerwone krwinki pamietaj o tym

Gość rubinowa_dziewczyna
Olabogaaaa nie wprowadzaj ludzi w błąd z łaski swojej ;) owszem, ocet niszczy erytrocyty, ale ocet winny lub inny lecz nie jabłkowy!!! ten ostatni jest z wszech miar bezpieczny, pomaga na różne dolegliwości i nie ma tutaj różnicy, w jakiej postaci się go przyjmuje. Pozdrawiam :)

Gość kremowka
a jak go przyjmować/ w jakich dawkach? i ile razy dziennie?

Gość rubinowa_dziewczyna
hmm... ja go zażywałam dwa razy dziennie... na godzinę przed obiadem i tyle samo przed kolacją... z piciem chyba ta sama sprawa ;) ale na początku może spróbuj raz... nie wiadomo dokładnie, jaka będzie reakcja organizmu... każdy jest inny, lepiej być ostrożnym ze wszystkimi wspomagaczami, nawet stosunkowo bezpiecznymi, buźka ;)

Gość kabłąk
to juz zbieraj na dentystę

Gość rubinowa_dziewczyna
kabłąk hehe uporczywie to robię, Tobie też polecam :D nic nie jest wieczne, żeby też :P wiesz, że 100 % ludzi, którzy nie biorą octu, ma problemy z uzębieniem? (podobnie z tymi, którzy biorą, więc bilans = 0 :D) Ciebie to też nie ominie!!! :P

Gość olabogaaaa
Ocet to ocet, choc przyznam rację częsicowo, bo w tym jabłkowym jest mniejsza zawartość kwasu ocotowego albo jak kto woli kwasu etanowego. Nie kłóć się proszę z chemikiem, który przez wiele lat wałkował tamty tego typu

Gość olabogaaaa
Poza tym ocet i to w każdej postaci a już tymbardziej ten z aromatem jabłkowym bardzo niszczy szkliwo jak już ktoś wyżej napisał. więcej ruchu i mniej zarcia to najlepszy i najzdrowszy sposób na zgubienie zbędnych kilogramów (oczywiście w granicach rozsądku)

Gość monikaaaa
Ja polecam therma line II, działa rewelacyjnie, zmniejsza apetyt, a przy dodatkowych ćwiczeniach można troszkę zgubic zbędnych kg. :)

Gość kabłąk
zdaję sobie sprawę, że zęby nie sa wieczne, jednak wolałabym jeszcze przez jakis czas miec własne, więc robie co mogę, żeby je chronic, a juz na pewno nie polewam ich kwasem; szkoda mi po prostu

Gość bdfbds
Ja piłam ocet przez pare tygodni i jedyne co zauwazyłam ze działał przeczyszczajaco :)

Gość takie
do sprawa śmierdzi - po co wcinasz się na każdy topik z tym paskudnym zdaniem jak nie stać cię na nic innego to załóż sobie topik o wypróżnianiu się i pisz do woli, to wcale nie jest śmieszne

Gość hej kobity zaczynam
Ale o co chodzi z tym szkliwem?Przecież jak sie pije ocet to może przez sekundę ma kontakt z zębami....A co do tego że niszczy czerwone krwinki to przecież oczywiste,ze jak zauważę jakieś objawy podobne do anemii to go odstawię,zresztą daję mu tydzień-jak przez ten czas kompletnie nic się nie ruszy to daję sobie spokój.Pisała tu kiedyś dziewczyna,która przez 2 tyg schudła 5 kg

Gość hej kobity zaczynam
Ta dziewczyna była pewna że po nim chudnie,jak ktoś chce to mogę znaleźć ten wątek i wkleić link

nie szkodzi jak się go pije w małych ilościach, np do sałatek czy czegoś. jestem żywym przykładem tego, że każdy, niezależnie jaki ocet niszczy czerwone krwinki. niektóre osoby po nim chudną, ja też mniej jadłam, ale to chyba głownie od tego, że po prostu piłam wodę, gdzie miałam rozcieńczony ocet. ja nie dość że nie schudłam dostałam poważnej anemii i już się za niego nie biorę. róbcie sobie co jakiś czas badania czy aby nie dostałyście anemii, bo może to nie jest mega poważna choroba, ale daje się we znaki. pozdrawiam

Gość nie jest dobrze
A nie mówiłam? :P Pudełko-życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

dziękuję:* zostało mi tylko łykanie żelaza i mięsa. po co ja w to uwierzyłam to nie wiem.. pozdrawiam

Gość hej kobity zaczynam
Słuchajcie,nie dałam rady,odpadłam już po kilku dniach :( Za każdym razem bylo coraz gorzej,coraz trudniej powstrzymać się od wymiotów.Nie wiem czy to na każdego tak działa,ale dla mnie to na pewno nie jest dobry sposób na schudnięcie.Do tego zaczęły mnie boleć wszytskie zęby,nie wiem czy to od pogody czy też już przez te parę dni ocet rzeczywiście naruszył mi szkliwo.Nie wiem czy to możliwe,ale więcej nie przełknę ani kropli tego paskudztwa :O Już wolę chodzić gruba albo katować się dietą czy ćwiczeniami.Choć to pewnie g''''' da i kolejne lato będę ukrywać brzuch :(

No i po tygodniu picia dwa razy dziennie schudlam pol kilo. Dziala. Ja przynajmniej nie oczekiwalam jakis cudow typu 5 kg w tydzien. Dla mnie bomba!!

Gość jknkjk
u mojej babci we wsi od picia octu dziewczyna umarla... pijala sobie szklanke dziennie i cos tam sie jej stalo.... kolezanka z ktora sie odchudzala zas dowiedziwczy sie o tym trafila do szpitala na leczenie.... okazalo sie ze miala anemie...

Gość anjakaka
co za bzdury piszecie , wpiszcie w gogle ocet jabłkowy , jest bardzo zdrowy, ja pije od miesiąca , schudłam 3 kg, nie stosuje żadnej diety, cera wygląda o niebo lepiej, włosy zyskały połysk .Pije łyżke rano i wieczorem na pół szklanki wody. Dziewczyny często nie wiedzą i piją ocet spirytusowy , lub mieszany i dlatego takie skutki. Ocet jabłkowy musi być naturalny , ja pije z kamisa

Gość eee..
sluchajcie ale jak wkoncu pytac o ten ocet? ja np chce go pic na zylaki i popekane naczynka -ponoc pomaga. Slyszalam ze ocet ma byc winny. To jak to jest wkoncu?

Gość regina77
hej ocet jabłkowy jest bardzo zdrowy. przepis na napój z octu; 1 łyżeczka octu jabłkowego 1 łyżeczka miodu naturalnego szklanka ciepłej wody pić trzy razy dziennie a jesli sie ktos martwi o anemię i boi się że spadnie poziom żelaza to polecam czarną melasę w płynie. rozpuściś 1 łyżeczkę w 1/3 szklanki ciepłej wody ,pić dwa razy dziennie a po wypiciu umyć zęby bo czasem melasa może przebarwić zęby ale bez obaw będzie ok. poleciła mi to specjalistka w klinice w Anglii gdyż jestem bardzo chora.jeśli ktoś nie może przyjmować czarnej melasy dwa razy dziennie to bierzcie raz dziennie bo dzieła czasem przeczyszczajaco9na poczatku0 pozdrawiam

Gość a.u.x
Okropieństwo.............To może tasiemca sobie zapodajcie- raz a dobrze- napewno schudniecie!!!!!!!!

Gość regina77
tu niechodzi o odchudzanie.ktoś mnie zle zrozumiał.ja piję bo tak musze poniewaz jestem bardzo chora a ocet odkwasza organizm a czarna melasa czyści krew.a wiem także że zmniejsza apetyt i sie chudnie.a jesli chodzi o tasiemca to raczej zły pomysł :) nie polecam.chyba że ktoś czuje sie sie samotny.pozdrawiam