Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljljhkhlkhhkhl

jestem tydzien po porodzie i boli mnie odbyt

Polecane posty

Gość ljljhkhlkhhkhl

tak jakby miałam ciagłe parcie, ciagle chciałoby mi sie kupe, wyprozniam sie normalnie i nie mam zaparc ani krwawienia z odbytu,czy to normalne po porodzie?czy nie

Gość ljljhkhlkhhkhl
mam isc z tym do ginekologa czy do jakigos innego lekarza?

Gość uuouuoppu
Ciąża przyczyną hemoroidów u kobiet U kobiet – podczas ciąży - zastój krwi w krążeniu żylnym miednicy i kończyn dolnych może przyczynić się powstania krwawiących żylaków odbytu. Również parcie porodowe powoduje zaciskanie znajdujących się tam naczyń krwionośnych, co utrudnia odpływ krwi. Powstałe podczas porodu guzki krwawnicze mogą być bardzo bolesne i utrudniać wypróżnienie.

Gość ljljhkhlkhhkhl
mam też podejrzenia że mój mąż gwałci mnie analnie podczas snu. chociaż wydaje sie to nierealne jednak bardzo prawdopodobne.

szczególnie po wyproznieniu, dodam, ze jeste tydzien po porodzie?czy od tego moze mnie odbytnica bolec?dodam, ze nie mam zaparc, wyprózniam sie normalnie

Tak myślałam że to podszyw :D Może masz hemoroidy???? moga być wew.lub na zewnątrz.I naprawde nie muszą krawić,mogą boleć lub można mieć problem z wypróźnieniem.Nie wiem czy to jest normalne bo nie rodziłam sn.

Gość kitka ale ty bełkoczesz
Hemoroidy jak nic. miałam dokładnie tak samo. Aż płakałam z bólu. Pomogło mi Cyclo Forte czy jakoś tak - lek przepisany przez lekarza (na receptę). I do tego maść na hemoroidy.

Gość ljljhkhlkhhkhll
to jest najlepsze forum do podszywów :-D tutaj i na ślubach :-D nigdzie indziej nie ma większych debilek :-D taka elenasss :-D:-D:-D łyka jak młody pelikanik :-D

Gość kitka ale ty bełkoczesz
Ja byłam u ginekologa. ale sądzę, że proktolog

Mi na hemoroidy pomogły czopki HEMORECTAL po 2 dniach stosowania odczułam ulge.Nie mogłam się wypróżnić,przy chodzeniu czy też siedzeniu ryczałam z bólu.Wstydziłam się iśc do lekarza -GŁUPOTA!!!! później zaczęłam krawić to myślałam ze umieram :)

nie lykam jak pelikanik moze ma malego ptaka, a ona wielka dziuuure:)

Gość okla45678
Witam wszystkich na forum. Z hemoroidami walcze juz od 2 lat i nic nie było w stanie mi pomóc. Ale jakis czas temu kupiłam produkt Anurex ze strony wyleczhemoroidy.pl i widze pozytywne efekty. Niepisze tego w swoim interesie,mam nadzieję że nei odbierzecie mnie negatywnie,szukam skutecznego rozwiazania tego problemu oi cała moja nadzieja w Anurexie.

Gość ag123
Moge z czystym sercem polecic Anurex... wiem po sobie ze sparwdza sie swietnie na te dolegliwosci:)