Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonyyyy

czy kobiety sa zdolne zmniejszyc wymagania wzgledem facetow?

Polecane posty

faceci sa beznadziejni, chciałam coś tutaj o łysych, ale ostatnio taaaaakiego łysego spotkałam na korcie...znowu się zapowietrzyłam:>

Nefa - ja tu pracue, ale caly czas na jednym kompie i po prostu forum mam w oknie otwarte :P

"Z wiekiem kobiety mają wieksze wymagania,bo mają na swoim koncie juz jakies doświadczenia i osiągniecia" buahahahaha zwlaszcza te, ktore nie chca w ogole faceta znalezc (np retro)

Gość zniesmaczonyyyy
retro twojego zdania w ogole nie biore pod uwage bo ty zachowujesz sie jakby ktos cie przelecial i teraz sie mscisz wiec nie odzywaj sie tu

komiczne- retro podpuszcza- zachowuje się jak typowo wyposzczona panienka:D

Sprostowanie: Retro nie szuka faceta:P Kurde.. a myslalam ze to ja tylko jestem taka cwana i uzywam kilku okien:D:D

Nieee, z wiekiem rosnie presja społeczna. Na szczęście wiele kobiet jest nas tyle słabych, że sobie z nią nie potrafia poradzić. Puszysta pusia to projekt. Zresztą, może znajdzie się proporcjonalna desperatka, wcale nie muszę bawić się w greenpeace :)

Gość zdesperowanaaaaa
Brzydalu musze cie zmartwić. Z wekiem u kobiet wymagania rosną. Chyba że mowa tu o starych pannach....

moment komiczne się mnie czepia, albo mi się wydaje! a swoją drogą zwrot " szukac faceta" I "znaleźć faceta" chyba już u wszystkich kobiet wywołuje napady mdłości... Moi sie jakoś sami znajduję. w zasadzie szukam dobrego bunkra.:) :)

retro ma jedno traumatyczne doswiadczenie z facetem, ktorego sobie sama wybrała... dokonala "delikatnej" ekstrapolacji :P i efekt czytamy :P

Wy wszystkie jesteście takie super samodzielne , wspaniałe i nie potrzebujące faceta, ale gdy tylko ktoś wspomni , że Anka z 4b, ta zawsze mniej inteligentna i brzydsza od was wyszła za mąż - jakoś w sercu kłuje , prawda ? ;) :P

brzydal - to firmy organizujace przemysl slubny zalozyly portal Nasza Klasa :P

komiczne , nie wiem czy założyły ale z pewnością nasza-klasa nieźle nakręca cały ten biznes.

Komicznemu się wydaje że jak kobieta ma wymagania to odstrasza facetów:) Nic bardziej mylnego. Bycie zaakceptowanym przez kobietę z wymaganiami to rodzaj awansu którego nie da się z niczym porównać:) stąd tylu chętnych. Z zażenowaniem jednak obserwuję jak obca jest mężczyznom umiejętność liczenia sił na zamiary...:)

szukanie ani jedno ani drugie to bezedura!! :) Poza tym to już drugie wyznanie miłosci kóre odbieram tu na kafe... Dziwne , prawda..? :)

retro, nie jestem w tym specjalistą więc zapytam wprost : czy to co piszesz to jakiś rodzaj haiku, białego wiersza albo czegoś w tym stylu?

"Komicznemu się wydaje że jak kobieta ma wymagania to odstrasza facetów" po czym wnosisz? :D ja w ogole nie znam pojecia kobieta z wymaganiami, bo ja wiekszosc spelniam wiec nie zwracam na to uwagi... po prostu znam tzw panie z wymaganiami, ktore maja taki pomysł na bycie samą... po prostu sztuczne zaporowe wydziwianie

szukanie lepiej ci teraz..?:) napięcie minęło..? :) Brzydall , jeśłi dostrzegasz w tym cień sztuki, to jestem zbudowana:)

wreszcie coś dla mnie, potrzebuję szkolenia jak zmniejszyć wymagania :-O

ja w ogole nie znam pojecia kobieta z wymaganiami, bo ja wiekszosc spelniam wiec nie zwracam na to uwagi.. prosze cię, komiczne, no....:) gdyby były jakieś wymagania, to kurde, wybacz, nie móglbys ich nie zauwazyć! poza tym to czy spełniasz wymagania poznaje się po tym że troszkę cię boli od podjęcia wysiłku.....:) z tymi paniami co to je tam masz, to ci powiem, zbyt ambitnych zadań to ty nie dostajesz! ale nie moge się dziwić że ci z tym dobrze. I się nie dziwę. Swiat ma swój piekny porządek, prawda..? :)

polaola, lekarstwo na wysokie wymagania to nasza-klasa. Posprawdzaj co słychać u koleżanek :P

"wreszcie coś dla mnie, potrzebuję szkolenia jak zmniejszyć wymagania" Ty potrzebujesz raczej przewietrzenia srodowiska z zaduchu drętwych leszczy, ktorzy Cie osaczyli :)