Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie widze w tym przyjemności

Mój facet namawia mnie na seks analny............................

Polecane posty

Gość no to fajnie się bawicie
tiaaaaa a od seksu waginalnego pochwa staje się rozciągnięta i wypada macica :D To co piszesz to zabobony:)

Gość jhkhjk
tiiiiiaaaaaaaaaaa ;-) macica wypada...sila mnie nie wezmie w dupsko napewno...

Gość jhkhjk
kiedys moj facet mi opowiadal ze koachal sie kiedys z dziewczyna a ta mu wepchala palca w dupe sila: a on co ty wyprawiasz a mnie to chce namowic... a jaki palec a jaki fiutek... chodzi mi o objetosc ;-)

to nie kwestia objętości tylko rozluźnienia. Naturalny odruch zwieracza polega na przykurczu, od nastawienia psychicznego tylko zależy to czy przyniesie nam to przyjemność, czy ból. NIGDY Z ZASKOCZENIA, SIŁĄ itp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Można zrobić naprawdę dużą krzywdę!!

Gość jhkhjk
no wlasnie.wydaje mi sie ze byalabym na maksa spieta a ten duren ciagle mnie namawia

naciskanie rodzi opór, a próba przełamania oporu rodzi ból. Trzeba namawiać pieszczotami, oswajaniem tego rozkosznego miejsca:) Osobiście przygotowywałem i namawiałem moją ukochaną rok ponad. Wiedziała że tego chcę, wiedziała też że nie zrobię niczego na co nie będzie miała ochoty. Delikatne pieszczoty podczas gry wstępnej, minety czy stosunku z wolna przygotowały ją na doznawanie przyjemności i rozlużnienie. w przypadku seksu analnego to kobieta ma pełną władze- jeśli powie nie, to musi znaczyć nie!! Bez dyskusji. Bez zaufania i miłości seks analny nie wyjdzie, czy raczej nie będzie przyjemny

Gość dla kogo przyjemny
bo przecież nie dla kobiety

Gość leonik1
niektóre kobiety to lubią

jakos niw moge uwierzyć po tym co pisza niektorzy, że seks analny sprawia przyjemnosc... :O

Gość asfasgag
do facetów którzy to robili: i jak? lepszy analny od zwykłego?

Gość wiktor wektor
To zależy czy mam ochotę na lody czekoladowe czy śmietanowo-smarkowe. W zależności od tego wybieram odpowiednią dziurkę.

Może ja porównam. Otóż miałem liczne stosunki seksualne, m.in z kobieta z plemienia Zulusów. Pchałem jej moja 27cm knagę całe popołudnie, a jej soki płynęły po jej udach, miała orgazm za orgazmem, ryczała z rozkoszy głosniej od lwa. Analnie to różnie, raz byłem na dole, raz na górze. Pamietam jak pchał mnie Otton III, cóż to była za radość! Jego penis był równiez wspaniały w smaku. miałem cudowne orgazmy. Jednak do najlepszych stosunków zaliczam ten z Karolem Gustawem w czasie potopu szwedzkiego. Ten to potrafiły czynic cuda. Najpierw ssałem jego jądra i główkę penisa ( skądinąd wspaniałą w smaku) a później król spółkował ze mną całą noc, kląc przy tym po szwedzku. Po tej przygodzie długo smarowałem anusa borsuczym tłuszczem do zagojenia, ale byłem szczęśliwy, bo nikt nie dał mi większych rozkoszy niz on.

Gość asfasgag
żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek

Gość wiktor wektor
Otto, idź na forum dla gejurów. My tu kurturarnie z kobitkami chcemy porozmawiać o wspólnym bara bara. Sio.

nie jestem gejem, od czasu do czasu lubie pochędozyć z przedstawicielami różnych płci, widziecie co robia zamorskie podróże, kiedy bicie konia w kajucie juz nie wystarcza,

Gość asfasgag
ale ja nie o sobie pisze, jak się komuś podoba ładowanie w doopsko to to samo mówi za siebie

Gość ex analka
Ja juz napisalam o moim przykladzie, ale nikt mnie nie chce sluchac. Widocznie nic naprawde na ten temat nie wiecie. A wystarczy tylko troche poczytac na ten temat (medycyna sie klanie), jak jest unerwiony odbyt, jak sie rozciagaja miesnie i tak dalej. Dlaczego mi nikt nie wierzy? Tak panowie, tak uwielbiacie analnie to robic, ze nawet nie obchodzi Was jak to wyglada ze strony medycznej, wmawiacie sobie, ze kobiecie to sprawia przyjemnosc. Juz napisalam o tym jak kobiety udawaja by im facetom bylo dobrze. Poczytajcie moje 3 wczesniejsze posty. A jesli mi nie wierzycie, poczytajcie o tym gdziekolwiek. Ja sie mecze z moim problemem, nawet nie chce chlopaka, bo sie wstydze swojego problemu.

Gość czytalam o tym na medycznych
i tam nie było mowy o takich problemach jak piszesz.... może twój facet nie był na tyle delikatny? albo za często się w ten sposób kochaliście?

ex analka - ja Ci wierze, widocznie kochaliście się analnie o dużo za dużo...

Gość albo facet
za agresywnie zaczynał. Jak się nie rozbudzi podniecenia i zaufania to efekt będzie za mało przyjemny i szkodliwy dla zdrowia.

Gość taka zwykla kobietka
hmm a ja co sie tyle naczytalam o tym i tyle naogladalam to tez chcialam sprobowac raz sie tak zlozylo ze mialam okres i mowie facetowi ze jestem niedyspozycyjna a ten mowi ze to nic i sila zaczal mi sie pakowac w tylek.... z taka sila i tylko mowi "spokojnie" ale gdy ja spieta a ten tak od razu pcha sie caly to tak bolalo ze w sekunde ucieklam... ale wczoraj sie tak zlozylo ze mila atmosfera, pozycja 69 itp. dotyka mnie wszedzie.... i dotykal pupci itp. to sobie pomyslalam a co mi szkodzi go nakierowac zeby mnie tam piescil a pozniej na luzika sporbowac analnego seksu.... i dobrze odzytal moje intencje gdy reke jego bralam w okolice dziurki i dotykal tam , piescil....wlozyl mi palca hmm no mysle: nie jest zle.... potem juz tak z calej sily wkladalm palca i piescil, dotykal itp... az w koncu wszedl...powoli powoli ale wszedl... no bolalo ale tylko troche tak ze dalo sie wytrzymac, i niesamowicie mnie to podniecalo... ;) wiec taka moja ciekawosc dla nas dwojga nie byla zla ;) coz moge powiedziec -warto sprobowac nawet dla zaspokojenia ciekawosci aczkolwiem nie moglabym tego czesto praktykowac hmm "od swieta" to moze moze ale i tego nie wiem ale ciekawosc zaspokojona :P

Gość rfwrfwrf
Chcę zaprzeczyć słowom ex analki która wypowiada się za wszystkie kobiety jakoby każda cierpiała i udawała... Ja lubię seks analny. Nie zawsze sprawia mi wprawdzie przyjemność bo mój partner bywa niecerpliwy i egoistyczny jednak gdy robimy to wg wszystkich wskazań ostrożności - jest po prostu rozkosznie i lepiej niż w tradycyjnym. Poza tym nie mam żadnych problemów fizjologicznych pomimo tego że kochamy się tak od kilku lat (około trzech) ale może zawdzięczam to niedużej częstotliwości takich stosunków lub mniejszej podatności tych moich miejsc intymnych na uszkodzenia. W każdym razie uważam że nie zmuszając się, z dobrym przygotowaniem i bez przesadzania z częstotliwością można mieć z tego seksu ogromną przyjemność. (Podkreślam, ja wolę anal od stosunku pochwowego.)

Gość obserwatorka znachorka
znaczy można;) myślę że wszystkie kobiety wypowiadające się kategorycznie przeciw albo nie mają żadnych doświadczeń w tym kierunku, tylko gdybają, albo mają złe doświadczenia z niecierpliwym i kiepskim facetem i były po prostu nieprzygotowane:)

Gość gość
O analu wypowiadaja sie glownie poj... katole. Anal jest super dla ludzi, ktorzy chca sie cieszyc seksem. Lubicie po bozemu to na zdtowie...

Gość gość
Nie ma to jak wykopać temat sprzed 8 lat