Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Faceci są jak kruki..

Polecane posty

co do ilości topików, zapewne będzie się ona zmniejszać.....:) I prosze cię, szukanie! nie puszczaj mi już tekstów w stylu: szkoda starej dobrej retro...!:) bo cholera jakoś mi się przykro zrobiło.....:) Chyba nie chcecie żebym została do końca życia aktorką jednej roli...? :) Zycze wam wszystkim dobrej nocy, niezmiennie goraco dziękując za wasza obecność.

kotka pogadaj z moim dostawcą neta. Przerw prawie nie ma, ale czasem w okolicach północy tempo jest jak podczas seksu tantrycznego. Zanim się coś załaduje, kurwicy można dostać, a nie orgazmu.

retro "I prosze cię, szukanie! nie puszczaj mi już tekstów w stylu: szkoda starej dobrej retro...!" OK :) Idź, córko i nie grzesz więcej:) A jak najdzie cię nieprzeparta chęć na małe złamanie postanowienia, oddaj się "innej czynności seksualnej", jak mawia Pismo, czyli Kodeks Karny:) Lepiej?:) PS. Będę tęskinć, mimo to...:(

To w końcu Wredny czy Szukanie z tym pierscionkiem z brylantem startują?

czyli innymi słowy czekacie na odpowideni moment, zeby ten pierscionek wyjać :-)

czyli już druga potencjalna impreza, na którą dziś liczyłam nie może być jeszcze uznana za zaklepaną, szkoda, lubię urozmaicenia :-)

Szukanie, tego nie muszę, wyobraźnia dosc dobrze, czyli w tym wypadku wystarczjąco się sprawuje :-) bez próbowania wiem, ze Twoja propozycja mnie nie zaspokoi :-D

no chyba, ze tak, mozna uznać, ze to, o czym piszesz spełnia wymogi propozycji z grupy urozmaicających trawienie. Rozumiem, że testowałeś na sobie? :-) tak wiec dzięki za poradę, chociaż raczej nie skorzystam, poczekam na propozycje z działu urozmaicenia rozrywkowe :-D

a zresztą, rymuj, w końcu pożądam urozmaiceń ;-)

typowe! przypominasz mi kogoś z ta chęcią patrzenia :-) a ze nie mama zbyt wielu odnosników do porównania to moje indywidualne wnioski są waśnie takie - typowe! :-D p.s. tak więc dla obrazów w mózgu to nie nowość, mogę spokojnie czekać na inne propozycje urozmaicenia, no chyba, że we snie jakoś się coś zmutuje i jednak mam przed sobą (potencjalnie) to pożądane urozmaicenie :-D jak by co to jutro zdam relację :-D 🖐️

Szukanie, dzięki, zapamiętam! kolejny raz potwierdza się, ze jesteś bardzo miły :-)

Gość ahogh
faceci sa jak trutnie