Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisze na pomaranczowo

jak to jest z tym napletkiem u chlopców-sciągacie synkom w kąpieli?

Polecane posty

Gość siwa30
Absolutnie nie wolno!!! Wiem co piszę bo mam dwóch synów i ten najstarszy ma 11 lat i miał również taki problem jeżdźiłam z nim do lekarza pryw i zalecił używanie maści a jak nie to zabieg ale wszystko dobrze się skończyło jak chłopcy podrosną to dopiero sami sobie mogą robić takie rzeczy ale z wyczuciem

Gość jak wyżejjjj
lepiej zapobiegac i odciagac po odrobince codziennie podczas kapieli niz poźniej chirurg ma odrywac na sile podczas zabiegu wrrrr

Gość Bligalim
dziewczyny, mi mój pediatra nie kazał ściągać,więc nie tykałam napletka. Za miesiąc syn skończy 2 lata i dziś podczas kąpieli spróbował delikatnie odciągnąć napletek,ale nawet nie drgnął, nie widać cewki ani nic. Czy to już stulejka czy jeszcze jest czas?

Gość jak wyżejjjj
sklejony napletek na pewno, stulejka moze tak moze nie :-( pewnie dadza skierowanie do chirurga :-(

Gość dziecku sie odciaga napletek!!
przecież tam się brud smród i ropa gromadzi !! Jak będzie duzy to niestety tylko zabieg. Odciaganie napletka praktykowali lekarze juz 20 lat temu ! wiec nie chce czytać bzdur ze się tego nie robi !!!! Więcej szkody narobicie nie odciągając i skarzecie dziecko na ból po zabiegowy !

Gość Bligalim
No mam nadzieję,że unikniemy zabiegu. Za miesiąc ma bilans to się wszystkiego dowiem. Podczas siusiania, nie robi się żaden balonik, napletek sam sie rozchyla.

Gość estrella_damm
no dajcie spokój, trzeba myć

Gość litościiiiiiiiiiiiiiiii
jaka ropa? u zdrowego dziecka pod napletkiem nic się nie gromadzi. a uż na pewno nie ropa. mastka owszem,ale nie u tak małych dzieci. dopóki skórka sama się nie odsuwa nic się tam nie zbiera

Gość siwa30
Jak wyżej bzury co jedynie o y wypisujesz słuchaj ma 30 lat i dwóch synów jeżeli ma się coś zrobić o i tak się zrobi a naciąganiem możesz tylko pogorszyc ja swojemu synkowi temu co ma teraz 11 naciągałam i za to właśnie dostałam niezłą opere od lekarza więc nie pisz że to jakieś bzdury!!!! A jezeli nie masz ochoty czytac tych bzdur to poprostu nieczytaj!!!!! Dziewczyny nie odciąga się bo możecie zrobić dziecku jeszcze większą krzywde!!!!!