Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

Mam niesmiale pytanie. Czy tluszczak na jądrach może zniechęcić dziewczyne...

Polecane posty

Gość idz stad chlopczyku
do warkocz komety->nie jestem zlym czlowiekiem tylko napisalam szczera prawde i tyle, dokladnie to co on sam napisal o sobie na uczuciowym, buraku ćwikłowy-> prawda w oczy kole, co??

Gość u mnie przekresla cie
fakt, ze nie wiem iz po amputacji jadra nie zostaje sie "imopotentę"

Wszystko ma swoje powody i nie każdy miał takie lukrowane zycie jak ty. Jednak po obronie pracy myśle że to sie zmieni, mam wiele znamienitych znajomości, więc nie boję się o swoją przyszlosć zawodową. Zapewniam cię, że ja swoim dzieciom uchyle nieba, aby nie musiały zapierdalać tak jak ja na studiach. A po za tym nie doczytalaś, że sam sobie kupuje plyty z wlasnych oszczędności.

A poza tym zawsze umiem przyznac się do błędu jesli taka sytuacja zaistnieje , jednak w tym przypadku nie mam sobie nic do zarzucenia.

Gość idz stad chlopczyku
nie z własnych oszczednosci tylko z pieniędzy z PUP czyli z naszych podatkow nierobie!!!!

Gość idz stad chlopczyku
to tez sam napisal, tak gwoli wyjasnienia

Sory chłopczyku, ale jestem na garnuszku państwa dopiero 3 miesiące, wczesniej zapierdalałem jak dziki osioł na wszystkie plyty które kupilem na allego i bnilety do opola na wizyty u mojego promotora, który jest zachwycony moją praca magisterską. A w przyszłości nierobie to ja będe utrzymywał ciebie za moje podatki.

Gość idz stad chlopczyku
nie bedziesz bo ja pracuje, a po drugie ty jeszcze dluuugo nie bedziesz placil podatkow nie denerwuj sie tak bo ci jeszcze mamusia nie zechce jadra posmarowac :P moze te twoje podboje ktorymi sie chwaliles na uczuciowym to naprawde byla twoja mamusia?

Wypraszam sobie takie niesmaczne tksty o mojej mamie. A ta dziewczyna z którą umawiałem się na sex byłą odemnie o 5 lat młodsza. Miala fajną kolezankę, z którą mialem lepszy jezyk, ale nie była zainteresaowana czymś wiecej tylko przyjaźnią.

Gość kiksa
raczej nie.... nie powinno jej przeszkadzać jesli cie kocha a jesli nie to przy zgaszonym świetle nie zauważy;) a tak na serio bez przesady sa gorsze rzeczy na genitaliach:)

Gość wiem jestem z branży
to nie kaszak, jesli swieci się jak perełka, to prosak. Wycięcie tego to prosty zabieg chirurgiczny, nacina sie płyciutko skórę i łyżeczkuje, nie sposób tu nic uszkodzić...

oj szkoda czasu na zamartwianie sie, ja pewnie nawet uwagi bym nie zwrocila na jakiegos malego gluta na jajkach....serio

Wiem że powinienem to wyciąć, ale czuje się do tego emocjonalnie przywiązany. A przy zgaszonym świetle nie lubie sie kochać, lubie przy oświeconym ( o ile jeszcze jakaś laska oprócz tamtej mnie przeleci)

nie wiem czym tu sie stresować...tłuszczak jest dość często spotykanym schorzeniem...

niestety można go mieć wszędzie...nawet tam...miałam pacjenta co miał tłuszczaki na pośladkach

Gość poszedlam w sina dal
po przeczytaniu tego dennego topidla dochodze do wniosku, ze ten kaszak, glut czy co tam jeszcze to mozg autora ! tak tak kochani osunal sie biedakowi do jader 😭