Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanaaa

dowiedziałam się o dziecku mojego faceta

Polecane posty

Gość zdezorientowanaaa

jestesmy razem od 2 miesiacy, dla mnie zerwał ze swoją byłą i ona dzis rano napisała mi smsa, żebym zostawiła P. (moj facet), bo ona z nim bedzie miala dziecko. wierzyc jej, czy to taka zagrywka zeby odzyskać chłopaka?? Gadałam z nim na ten temat, mówil, ze brała pigułki... mial do niej zadzwonic wyjasnic sprawe (bo czemu MI PIERWSZEj to mowi nie jemu), i nie odzywa sie do tad co robic

Gość dotąd się pisze

Gość a swoją drogą
laska ściemna, żeby ci podtruć życie kłamie

Gość współczuję...
ja po dłuższym okresie dowiedziałam się, że ma żonę... :( :/

Gość zdezorientowanaaa
No mam nadzieje ze ściemnia.. ale przeciez to sie wyda jak klamie to czemu to mowi skoro to kwestia kilku dni zeby wyjasnic sprawe :( i czy jesli to jest prawda, to myslice ze on do niej wroci?

Gość czarodziejka123456789
Wiesz co trudna sytuacja ale jesli ejstes z chlopakiem w swietnych stosunkach itp to mysle ze powinnas mu ufac z reszta jakas glupia idiotka nie zlapie go na dziecko on napewno kocha ciebie a nie ja wiec nie masz sie czym przejmowac:) a jak faktycznie jest w ciazy... to chyba nie dasz jej satysfakcji i nie odejdziesz od meza czy chlopaka, z dzieckiem moze sie widywac niech sobie znajdzie ojca albo pod skalpel :P pierdolic suke nie przejmuj sie :)) bedzie dobrze :))

Gość zdezorientowanaaa
jestem zla na nia strasznie... rozumeim ze wpadki sie zdarzaja, przy gumkach, albo gdyby chorowała czy wymiotowala, a P. mowil ze nic takiego nie mialo miejsca :/ wiec jak wpadła przy tabletkach, to dlatego ze je specjalnie odstawiła :/

napewno probuje go zlapac na dziecko:/ nie uda jej sie to napewno :))

Opcje są dwie; -chciała zamącić w waszym związku -przestała brać tabletki, zeby "wpaść" Pozostaje Ci tylko szczera rozmowa z facetem na ten temat. Swoją drogą dziwne ze się nie odzywa :/

Gość zdezorientowanaaa
to mnie wlasnie najbardziej martwi bo gdyby ona sie przyznala mu ze klamie to chyba od razu by do mnie zadzwonil zebym poczula ulge bo sie denerwuje strasznie czekac na telefon czy dzwonic?

Gość bo to pierwszy raz
jest jeszcze jedna opcja - facet kłamie :P

nawet jesli jest w ciąży to skąd pewność że twój chłopak jest ojcem!!

ja bym zadzwoniła, może tobie to napisala bo myslala ze z nim zerwiesz bez wyjasnien i wytłumaczenia powodu a wtedy ona by go chciała pocieszać Nie daj się, a jak dalej bedzie sie przy ciazy upierac to niech twoj chlopak idzie z nia do ginekologa dowie sie ktory to miesiac i bedzie mniej wiecej wiedzial czy mogli wpasc

Gość zdezorientowanaaa
zadzwoniłam. P. twierdzi, ze nie chcial mnie martwic. Laska nadal utrzymuje, ze będzie dzieciata, i ze "nie wie jak to się stało". Ponoć gadali bardzo krótko, bo ona chce sie z nim spotkać. :/

no to było do przewidzenia szuka wymówek żeby sie z nim widzieć ja bym pewnie poszła z chłopakiem na takie spotkanie w końcu jak jesteśmy razem to to też po części moja sprawa czy on bedzie ojcem, uważajcie na nią znam taka co właśnie pseudo ciążą odstraszyła nowa dziewczynę mojego fumfla a potem próbowała do niego wrócić biorąc go na litość bo powidziała że zaczeła krwawić i to poronienie było Oczywiście jak chciał ją do gin. zabrać to się przyznala

Gość zdezorientowanaaa
kurde, zuzanka, to moze byc tak samo.... bo teraz po tym jak moj facet do niej zadzwonil, napisala mi smsa (ZNOWU MI, JAKBY TO BYLO MOJE NIE JEGO DZIECKO), ze przez to ze napuszczam mojego faceta na nia (napuszczam??? kazalam mu tylko o to zapytac:/) ona sie zaczyna denerwowac i zle sie czuje, ze moge miec TO MALENSTWO NA SUMIENIU. buahahaha no jestem prawie pewna ze laska sciemnia, ale kurwa mac, na nerwach i tak i gra niezle, bo nasz zwiazek jest krotki, ich byl dluzszy, rozpadl sie niby z mojego powodu, ale nadal czuje sie niepewnie :/

napisz sjej ze skoro jest w ciąży to ty nie masz nic przeciwko dziecku i P. bedzie mogl sie z nim przeciez spotykac ty tez chetnie pobawisz dzidziusia:p

nie bedziesz miec nic na sumieniu bo to w koncu ona do ciebie wypisuje a ty przekazuj te smsy chlopakowi i powiedz mu ze ona do ciebie wypisuje a ty nie wiesz co masz robic

Gość zdezorientowanaaa
nie chce mi sie wierzyc ze dorosła baba moze taki cyrk wyprawiac ;/

a chłopakowi pokaz że xo by nie było bedziesz go wspierac ze moze liczyc na ciebie

nie jedna dorosła baba za wszelka cene stara sie chłopa odzyska a jesli to nie wyjdzie to z zawiści bedzie probowac mu zwiazki rozwalac

Gość zdezorientowanaaa
Ona ma 23, moj facet tez. Ja mam 20.

czyli kretynka w moim wieku, co za durny sposob na odzyskanie faceta !! a pisala ci skad wie ze jest w ciazy byla u gin czy test robila?

Gość zdezorientowanaaa
chyba test. pisala, ze wie, ze jest w ciazy, i cos w ogole bredziła o tym, ze ja rozbijam "rodzine"

nie przejmuj sie wiesz co? powiedz jej ze to ona rozbija rodzine bo ty tez jestes w ziazy juz od miesiaca :P hehe :D i ze ty masz nadodatek jego a ona nie ma nic

Gość zdezorientowanaaa
ta, i mam przewage, bo jestem w blizniaczej :D poprawilas mi nastroj, czarodziejko

jaką rodzinę rozbiłaś ale ona ma nasrane we łbie i ktoś taki miałby być mamą :/ ja mysle ze to aka zagrywka z jej strony najwazniejsze zeby P nie dał sie nabrac

hihi ciesze sie :) nie przejmuj sie nia mowie ci :) tej typiarze za pare dni sie odwidzi i twoj chlopak wtedy ja zjedzie i nawet o niczym nie bedziesz musiala myslec i na spotkanie faktycznie idz ze swoim chlopakiem