Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobić

no nie mogę no!

Polecane posty

Gość co ja mam zrobić

rozstałam się z moim facetem ponad rok temu, dalej go kocham i utrzymujemy ze sobą jakiś tam kontakt. Staram się pogodzić z tym że nie jesteśmy już razem, ale nie daje rady.. W moim życiu pojawił się ktoś nowy. Ktoś kto daje mi więcej niż mój ex kiedykolwiek, ktoś kto naprawdę stara się o mnie i widzę że mu na mnie zależy.. A ja? dzisiaj staliśmy razem na przystanku, przytulał mnie, całował a ja tylko czekałam aż przyjedzie jego tramwaj i wspominałam jak raptem 2 lata temu stałam na tym przystanku z exem i myślałam tylko o nim.. Co ja mam robić, skoro nie mogę o nim zapomnieć? Próbowałam wszystkich metod- czas nie działa, wypady z przyjaciółmi też nie a nawet zasada " klina klinem " no ręce opadają..

Gość dsfdf
obecny jest dla ciebie zbyt dobry. gdybys cierpiala i przez niego, nie myslalabys o pierdolach

Gość skaza mocznikowa
skoro opadają, to nie sprzeciwiaj się im tylko wibrator w dłoń 🖐️

Gość co ja mam zrobić
wibrator sie spalil od czestego uzywania :classic_cool:

Gość co ja mam zrobić
rzeczywiście trochę się nacierpiałam przez byłego, ale dlatego że bardzo mi nim zależało i przezywałam to wszystko co było między nami. Teraz już mi wszystko jedno, chyba już nigdy nie poczuję tego co kiedyś. rozum mówi jedno, serce drugie. Gdybym potrafiła wsłuchac się bez reszty a nie ciągle miotac się między tym co powinnam a tym co chcę :-( strasznie mi smutno :-(