Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolega mojego

kolega mojego faceta napisał mi teraz smsa

Polecane posty

Gość
Wykolejony motorniczy => fakt - ciężko się spuścić, a zegar tyka :P

ostatnio polecial niezly text w podobnym temacie wiec pozwole sobie przytoczyc: tylko nie idz w oferte z sekundowym naliczaniem :D

Gość kolega mojego
tamten od sma jest w domu a on z dwoma kolegami i dziewczyną jednego są na zapiekakach:) ale wkurwił mnie bo ja nie poszłam na juwenalia z koleżankami bo myślalam że on nie pójdzie a sam sobie polazł świna!! i to jego kumpel mówił ze był boys:D hahah a tak wogóle to on mówił ze był na zakupach no i potem zadzwonił ten kolega żeby przyszedł na stadion, wkurzyłam się na śwnie

Gość
czekoladkaaaa => cóż nie chodzę do szacownego przybytku, alkohol za drogi :p Raz kiedyś dziewczę tak natarłem, że przez dwa tygodnie musiałem tkwić w roli anachorety :P

Gość kolega mojego
nie ograniczam to on jest zaborczy i mnie wkurza jak jakiś się odezwie do mnie albo spojrzy ale wkurza mnie bo mnie chyba okłamał że na te zakupy idzie a już napewno sobie zaplanował to ze pójdzie na juwenalia napewno

Gość kolega mojego
wiem co mówie bo gadalam z nimi po kolei i juz żarli i jeszcze słyszalam "zapiekanka 2 razy"

Gość
Przynajmniej nie w lesie na jagódkach, ale to małe pocieszenie. Jakby skazaniec usłyszał pytanie, czy woli być powieszony, czy rozstrzelany :p

Gość kolega mojego
na stacji jest czynne całą dobe wszyscy tam chodzą po imprezie:) ale to nie o to chodzi pisze o czym innym przecież

Gość
Żli z nas ludzie moi mili. Rozpieprzamy taka piękną miłość :P

Gość
Wykolejony motorniczy => jak wypluwa to mniejszy grzech :P Odpada kanibalizm :P

Gość kolega mojego
jaką kare mu wymyślić? mam się obrazać czy co? moze się nie odzywać do niego ? za to ze sam sobie polazł i tak naprawde nie wiem czy był na zakupach na początku;/ albo spusze mu powietrze w motorze ssasssa ;]