Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimoris

moj syn od wczoraj nie chce piersi, co sie stalo,ja przystawiam go jest histeria

Polecane posty

Gość minimoris

ma 4 mc, nie wiem co robic. jak odciagne to wypije z butli, co sie stalo?

Gość Ile można cyca
zmądrzał, sie nie najada, zbrzydło mu, butlę daj!

Gość obawiam się
że jak taki mały facet ma awersję do piersi może to swiadczyć o wrodzonym homoseksualiźmie :o Normalny men od oseska do zgrzybialego starca ma pociąg do tej części damskiego ciała. ;)

Gość myslę że nie chce piersi
bo z butelki lepiej leci a z piersi musi trochę popracować aby sie najeść :D

Gość ZUZKA00
Może ma zapalenie ucha, był ostatnio program o tym że gdy się dziecko przystawia do piersi to krzyczy jak jest na to chory. To jest jeden z objawów, zadzwoń do lekarki albo idź. A ile synek ma miesięcy??

ja tez tak mialam ok 2 miesiaca, mala w ogole nie chciala jesc. Była wielka histeria. Przeszliśmy na butekę, najpierw odciągałam, a później juz samo modyfikowane

Gość jak to rozwód
a nie byłaś z nim przypadkiem na szzepieniu jakims ostatnio?? znajoma tak miała ze była z małą na szczepieniu, trzymała ją w ramionach a pielęgniarka szczepiła. pote małej zostało to w pamieci i nie chciała jesć od niej. tez jakos tak ze 4 miechy miała. ode mnie mała piła z butli piła jak i oszalała

jeśli karmiłaś jednoczesnie piersia i butelką to może byc tak, że faktycznie mały "wybrał" butelkę przy której nie musi się tak napracować jak przy piersi...

Może miał gorszy dzień. Jeśli nie ma gorączki i innych objawów to moze przeczekaj. Rozważ też, czy nie ma na to wpływu ząbkowanie. Może posmaruj mu dziasła cal gelem na 10 min przed karmieniem-dziąsła się znieczulą i bedzie OK. A jeśli chodzi o butelkę to często mu ją podawałś do tej pory?

Gość minimoris
wczoraj mielismy szczepienie po poludniu ale on nie chce od rana i dzis to samo, jestem zalamana

Gość gggggggggggggosia
Witaj:) Mój niunio też ma 4 miesiące teraz ale powiem Ci, że ok miesiąca temu miałam podobną sytuację jak Twoja. Gdy go przystawiałam to się wił , jęczał i płakał i nie chciał jeść, co się oczywiście kończyło butlą. Wtedy zupełnie nie wiedziałam co robić ale konsekwentnie przystawiałam go do cysia bo chcę karmić do pół roku i udało się. Teraz z perspektywy czasu myślę, że miałam mały kryzys laktacyjny i mniej pokarmu w piersiach i się nie najadał, bo mało leciało. Miałam cały czas uczucie, że pokarmu jest mniej i piersi były mniejsze. Może u Ciebie też jest mały zastój:)Próbuj go przystawiać a jak nie da rady to butlę. A tak w ogóle to ja też czasem daję butelkę i tez myślałam, że wybrał butelkę ale jakoś mu się odmieniło. Pozdrawiam

Gość gggggggggggggosia
A tak w ogóle to sytuacja ta trwała 3 dni, w czasie których dawałam butlę bo jego krzykach przy piersi:)A może coś zjadłaś?

wiesz, moja mała pewnego pięknego dnia po prostu nie chciała wziąć piersi do ust, też była wielka histeria itd... tylko ona miała wtedy 7 miesięcy a ja akurat wróciłam do pracy, więc po części było mi to na ręke... Twój jest dużo młodszy, więc szkoda by było, żeby całkiem zrezygnował z piersi...oczywiście możesz dalej karmić soim mlekiem odciągając, ale jest to dosyć uciążliwe... znam przypadki podobne do Twojego...i niestety tamte maluszki nie wrociły już do piersi... piszesz, że z butelki pije, więc to raczej nie ząbki i ból z tym związany... próbuj dalej go przystawiać, być może jest to jednak taka krótkotrwała awersja do piersi... a wcześniej dawalaś mu butlę czy tylko pierś?

Gość minimoris
od poczatku dostaje 2 butle dziennie bo ja pracuje