Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kpt

Powiekszylam usta..CIAZA..co teraz????

Polecane posty

Gość kpt

Witajcie moze ktos mial podobny problem lub bedzie mog mi w jakis sposob pomoc. Kilka tygodni temu wykonalam zabieg powikszenia ust ( delikatnie ) oraz wstrzykniecie tego preparatu w zmarszki wokol ust ( PREPARAT niby nie wnika wglab tyko wypelnia ). Preparat: PURAGEN ( kwas hialuronowy z podwojnymi wiazaniami krzyzowymi 20ml, sol fizjologiczna buforowana fosforonami q/s 1ml ). Wykonuja c zabieg wykonalam wczesniej test ciazowy ktory nic nie wykazal.. Okzaalo sie ze po jakims czasnie nie miesaczkuje..i akurat jestem w ciazy. W czasie gdy robilam zabieg ..zapltodnienie musialo stac sie jakies 5-7 dni wczesniej ). Lekarz ktory robil mi zabieg twierdzi ze nie am zagrozenia..ale ja sie boje...i zyje teraz w strachu??? Czy to moglo miec wplyt na plod ????????

Gość pchłaaaaaaaaaaaa
usun usta :classic_cool: Takie sa skutki jak....ktos chcepoprawiac NATURĘ!!!

Gość NOWA UFLICZKA
A MÓZG TEŻ SOBIE POWIĘKSZYŁAS?

Gość gośGonia
ja tez powiekszylam usta ,nie wiedzac, ze jestem w ciąży, możesz mi odp. co z dzidziusiem?/??Proszę Cie napisz .Gonia

Gość gość
Zapytaj ginekologa.

Gość gość
dzidziuś będzie prawdopodobnie hermafrodytą

Gość gość
jeśli to tylko kwas hialuronowy to raczej nic się nie stało. Kwas hialuronowy jest naturalnym związkiem występującym u każdego w organizmie.

Gość gość
To tylko kwas, nie histeryzuj. Mamy go naturalnie w organizmie.

Gość gość
to w końcu nie botox więc myslę że powinno byc ok, nie martw się bo stres jest gorszy dla maluszka. ciesz się z ładnego wyglądu i nie martw na zapas. a tak na marginesie: czy zabieg był subtelny i jesteś zadowolona z efektów? ile masz lat?

Gość gośGoniać
Mała jest cała i zdrowa, -10pt w skali dlatego nie załamuj się ją nawet botox zrobilam niewiedzac o ciazy ,ale później zero