Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodka chomiczka

Jak sprawic by facet byl nam uległy ?

Polecane posty

Gość slodka chomiczka

bardzo chce by moj chlopak robil to co mu powiem, by byl potulny i bym to ja kierowala i rzadzila w zwiazku;-) jak to osiagnac? ;-) prosze o rade

Gość szybo
twoj zwiazek szybko legnie w gruzach....:D lepiej wybij to sobie z glowy

Gość zrób mu dobrze lache

Gość a ja obstawię
czyli nie dorosłaś do związku. Związek to przede wszystkim partnerstwo i sztuka kompromisu. Ze swoim podejściem to możesz co najwyżej pobawić się w bycie parą na chwilę.

Gość gniote jaja meza
przy kazdym jego sprzeciwie kop go w jaja albo zrob "drylowanie wisienek " bedzie chodził jak w zegarku, wiem bo sprawdziłam chodzi juz tak 15lat i coraz mniej jajecznych atrakcji potrzebuje wystarczy mu tylko słownie przypomniec :P

Nawet jeżeli chciałabyś żeby tak było i znajdziesz na to sposób to pamietaj by robic to tak by sam o tym nie wiedział. Proponuje naprawdę byc bardzo dobra kochanką. To robienie laski dobrze to bardzo dobry pomysł

Gość karolina z komina
ale Ty glupia jestes autorko i nie wiesz co mowisz.Po co Ci takie flaki z olejem,ulegle? No daj spokoj,lepiej kup sobie rzeczywiscie zwierzatko,facet to ma byc facet a nie ciota-zreszta gwarantuje ze jesli jestes prawdziwa kobieta to znudziloby Ci sie takie cos,czasem kobieta ma ochote zeby to facet zadecydowal za nia,gdzies zabral itd,sam od siebie a nie tylko tam gdzie Ty powiesz ze chcesz isc...

Gość EugenicaFem
WYSTARCZY ZE BEDZIESZ DOBRZE STEROWAC JEGO CZLONKIEM! WAZNE BYS MIALA PELNA KONTROLE NAD JEGO ORGAZMEM I BY SAM NIE ROBIL SOBIE DOBRZE!JAK BEDZIE CHCIAL ORGAZMU BEDZIE CIE MUSIAL SLUCHAC I PROSIC - TAK MU MOZESZ POWIEDZIEC. STOPNIOWO BEDZIE CIE SLUCHAL CORAZ BARDZIEJ I ULEGAL AZ STANIE SIE POTULNY. A JESLI NIE ZECHCE CIE SLUCHAC MOZESZ UZYC PASA CNOTY - SA TAKIE DLA FACETOW - MOZESZ KUPIC W SIECI. CO ZA STEREOTYPOWE MYSLENIE WIEKSZOSCI FORUMOWICZOW! KOBIETY TEZ MAJA PRAWO DO POSIADANIA ULEGLEGO PARTNERA JESLI MAJA NA TO OCHOTE!

Daj mu do ręki pilota, postawić na stole 6-pak piwa i 2 paczki fajek, a następnie zadać to samo pytanie.

Hmmm, taki buntownik jak ja byc moze mialby problemy z przystosowaniem sie do dyktatury kobiety. Z wyjatkiem otrzymania w zamian odpowiednia ilosci czulosci i musi ta dyktatura byc spowodowana czyms sensownym, logicznym. Ogolnie wszystko byle skonczyc z czysta, czasami przyjemna, czasami nawet beznadziejna dekadencja mojego zywota.

Gość najlepiej brac brzydkiego
taki robi co sie chce :D

Gość temat sprzed 3 lat durniu
chomiczka na peno cie przeczyta

Gość Ciebie tyszzz
:D:D:D:D:D🖐️

Gość slodka chomiczka
Od 1003 dni czekam na odpowiedź w moim temacie. DZIĘKUJĘ WAM KOCHANI za zainteresowanie. Siedzę i odświeżam ciągle temat co 5 sekund, zrobiłam to już 17331840 razy, licząc na waszą pomoc w poznaniu takiego faceta.

Gość slodka chomiczka
jem bobki mojego chomika i mam teraz tylko jego :D

Gość ooooppppssssssiup
spraw mu lanie!:P..

Gość slodka chomiczka
Moj chomik jest za mały :D

Gość gość
Wejdź n stronę bloga: 'bucik żony" i daj mu do poczytania.