Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantalonik

==== co moze pomoc mojemu kiciusiowi?? ======

Polecane posty

Gość pantalonik

na glowie i w okolicy ucha mojego kociska ostatni (co jakis czas) pojawiaja sie jakby strupki ... weterynarz za kazdym razem daje mu zastrzyk i mowi ze to moze byc uczulenie, niestety on nie wie na co dziwi mnie fakt, ze leczy kota nie wiedzac na co, za to kase bierze pomozcie! co to moze byc? czy czyjs kot mial podobni i co to bylo? co mu pomoglo?

Gość pantalonik
może posłucham mamy, która mi ciągle powtarza że z takimi rzeczami u faceta to chodzi sie do dermatologa, sama już nie wiem co mam robić

Gość pantalonik
do "pantalonik"-----> żenada :O drapie się, ale nie jakos strasznie (nie rozdrapuje tego)

A to duży kot? Jeśli to kot i już dorosły to najpewniej bije się z innymi kotami i to przez to, mój kocur tak często broni swojego terenu bo mam jeszcze dwie kocice i koty przychodzą do nich a potem chodzi podrapany a potem właśnie robia mu się strupki.

Gość pantalonik
nie to raczej nie to kicia jest w domu (jesli wychodzi to mamy ja na oku) te strupki ma jakos cyklicznie....nie weim czy to osd jedzenia, czy jakas choroba skory ...?

Najprościej będzie jeśli skonsultujesz się z drugim weterynarzem

Gość pantalonik
pewnie zrobie tak jak piszecie i poleze do innego veta... pytalam tylko czy moze ktos mial podobny przypadek i cos wiecej wie na ten temat... dzieki za zainteresowanie 🌻

Gość pantalonik
a jak dochodzi do zarazenia? to jest choroba skory?