Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueangel1

POmozcie!Blagam! Mam 27 lat.

Polecane posty

W skrocie opisze swa sytuacje: Mam 27 lat. Ponoc nie ejstem brzydka dziwczyna-ale to nie wtym sęk. Nie wiem co mam zorbic ze swoim zyciem. Mam niby chlopaka z ktorym zrywam, ale ciagle wrcama do niego. Moze cos o nim: jest prawnik, bogaty, odpowiedzilany,sznuje mnie I antym sie koncza plusy... JA nie mam ochioty sie znim calowac, sex moze byc ale to jest czysty sex zero namietnosci... On uwilebia mnie chce bym byla jego zona, ale ja wciaz nie wiem..Z jedenj strony mysle by wybrac rozsadek...bo mowia ze milosc przemija, z drugiejs strony sam juz nie wiem. WIem ze to gupie pytac was...ALe moze kktos z was byl w podobnej sytyacji.. Mam 27 lat i pora by sie zdecydowac dodam ,ze ten zwiazek trwa kila lat:(

"POmozcie!Blagam! Mam 27 lat."- pogódź się z upływem czasu, to nieuniknione- zacznij się oswajać ze zmarszczkami lub rób wszystko co w twojej mocy by wyszły jak najpóźniej, to, że zapewne twoja skóra zaczyna już wiotczeć to też nieuniknione następstwo upływu latek:D

Gość fakt-kasa
sie liczy-ale bez przesady. plusem jest to,ze facet cie kocha jednak ja bym sie wymiksowala z tego jesli go nie kochasz. nie pozbawiaj sie mozliwosci kochania kogos.

Gość ofe rma
rzuć go i znajdź sobie bezrobotnego po zawodówce, który od czasu do czasu ci wpieprzy. życie przy nim będzie wprawdzie trochę cięższe ale za to jak miłość rozkwitnie.

Gość trochę starsza
Ja bym za niego wyszła - ale to ja, ja już wyrosłam z potrzeby "motylków" w brzuchu i innych bzdetów.

nefrytowa- co z tobą?:D daj sobie spokoj z komiczne, znaczy trzymaj swoją córke od niego z daleka:D ja bym takiego rózgą od mojej latorośli odganiała:D:D:D

Wiem jaka jest roznica miedzy sexem z milosci i bez.... Ale wiem ze on bedzie mnie szanowal ,kochal,itd, Ale boje sie ze go bede zdradzac...:( nie podoba mi sie on fizycznie:(

Gość yhhh
sama nie wiesz czego chcesz dziewczyno.po prostu masz za dobrze i szukasz w dupie miodu

Gość pomozemy
pokochaj sama siebie, mysl o sobie, nie stój z tyłu, .....moze tak naprawde wolisz kobiety? zastanów sie

rzeczywistość- nie skumałas ironii to przeczytaj temat jeszcze raz:P

Gość fgfdg
a kochasz go?

rzeczywistość- dzisiejsze kobiety lata swietności za soba maja w wieku 60 lat:D

Gość dzisiaj niunia
oh Doprawdy,czyżbyś zmieniła front?Jeszcze niedawno tak wspierałaś komiczne..oj nieładnie.....a może masz dzisiaj gorszy dzień?

Doprawdy Mam ogromna nadzieję bo nie chce by moje opakowanie nie grało z moja na wieczność młodzieńczą duszą.

Gość dzisiaj niunia
a co do autorki-faktycznie ,sytuacja nie jest do końca konfortowa.Namiętność i bliskość to składowe udanego związku.Czy będziesz w stanie,na dłuższą metę zmuszać się do udawania i okłamaywania siebie i jego?Bo ,chyba,on się niczego nie domyśla-a może wie i godzi się z tym?

Gość dzisiaj niunia
rzeczywistosc -Doprawdy ma specyficzne poczucie humoru.

Do autorki Wiesz ja jak bym wyszła za mąż z rozsądku to pewnie non stop bym była uwikłana w jakieś romanse

Gość dzisiaj niunia
27 lat to piękny wiek,przed Tobą wspaniałe możliwości,może warto zawalczyć o związek oparty na prawdziwym uczuciu?

JA nie mam ochioty sie znim calowac, sex moze byc ale to jest czysty sex zero namietnosci... jejku, no, chemii nie ma i tyle. facet umie zapewnić godny żywot, i daje dowody uwielbienia.... ach, gdyby takie urzadzenie można było kupic w Biedronce! Jak kobietę od faceta normalnie, fizycznie odpycha, to chyba nie ma co przekonywac ją do jego kasy i pozycji społecznej. sama chemia też nie byłaby dobra. Musi się chyab jakoś jedno z drugim połaczyć:) seks i kasa.. ach! i to jest wtedy to coś co nazywamy MIłOSCIą!:)

HM...Prawda jest taka ze on wie i sie godzi na to, i czeka az go pokocham... Fakt troche mnie zaczyna przerazac wokol kolezanki biora sluby, lub bynajmnije plany... A ja nie jestem pewna czy chce znim byc...z jednej strony super sie dogadujemy- ale boje sie ze traktuje go bardzije jako przyjaciela- gdyz ciekzo mi o relacje -sex-pocalunek.

Gość rtre
Rozumiem że problem w tym że on Cię w ogole nie pociąga? Jesli jest naprawde paskudny i brzydzisz się go nawet dotykac - to taki związek nie ma sensu. Ale jesli z jego wyglądem jest w porządku, a jednak Tobie brakuje motylków i nie czujesz "tego czegos" to powód jest głupi. Ludzie trochę przeceniają miłość.

Niegdy nie byl w moim typie...raczej nie mial powodzenia.. Ale zostalismy para- myslalam ze nie mozan patrzen na urode...a na charakter- a teraz wrecz mnie odrzuca jak mam sie znim calowac....choc na poczatku nie bylo zle:(