Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewolnica_psychiki

nie mogę sie od niego uwolnić

Polecane posty

Gość niewolnica_psychiki

Teoretycznie jestem kochanką, teoretycznie bo tak sie to nazywa, 2 lata jestem z facetem który "posiada" żonę. On oszukuje i mnie i ją.... trzy razy dobitnie rozmawiałam z jego żoną na temat tego co robi, był to akt desperacji z mojej strony, ale nie żeby go zatrzymać ale żeby uwolnić sie od niego. Wiedziałam , ze gdy żona sie dowie bedzie musiał do niej wrócić, miałam taka nadzieję...... wracał.... na góra 3 dni.......za każdym razem po dawce informacji tak nia zmanipulował że uwierzyła mu że to są moje wymysły a on jest nadal kochajacym mezem...echhhhhh....nawet czasem sie przyznał do pewnych faktów ale obiecał że zerwie ze mna kontakt na zawsze.... jak juz wcześciej napisałam, to zawsze trwało góra trzy dni......mnie oszukiwał w druga stronę, że nic już ich nie łączy, a nawet ostatnio wspominał o odejściu od niej..... :).... no tak....niedawno powiedziałam po raz czwarty jego żonie żeby w końcu sie nim zajęła a on odwalił się ode mnie raz na zawsze....... jak myślicie co będzie????.... bo ja zmieniłam własnie (po raz kolejny) wszelkie namiary na siebie aby nie kontaktował sie ze mną, a to dopiero 1 dzień minął.... nie bede tłumaczyć dlaczego z nim byłam do tej pory bo sama tego nie jestem wstanie pojąć....ja nie chcę aby on mi po raz kolejny wybaczył.... dodam że rozmowa z żoną nie była jedynym sposobem na "moją wolnośc" od niego....

Gość trochę starsza
To brzmi jak mój były. Uciekaj, zmień nr telefonu, niech Cię rodzina i przyjaciele pilnują, żebyś nie wróciła. Nie ma innej drogi - albo zniszczysz sobie życie.

znajdź sobie w końcu normalnego faceta i nie zadręczaj się wiecej tą patologią

Gość niewolnica_psychiki
właśnie uciekam w sumie bardzo wam dziekuje za takie odpowiedzi... bo nie zawierają w sobie bluźnierstw na mój temat i nie oceniają mnie, a niestety tutaj często sie to zdarza. Pozdrawiam

Gość niewolnica_psychiki
nie jest to proste, bo było tak nie raz i nie dwa, ale myślę że juz jestem na tyle silna aby nie cofnąc sie przed tym ruchem. dziękuję