Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wjekaejwlO

CZY KTOŚ Z WAS TEŻ MIEWA TAKIE MYSLI?

Polecane posty

Gość wjekaejwlO

Mam 25 lat i od niedawna jestem mężatka, pracuję, studiuję, nie mam większych problemów. Wszystko układa mi sie lepiej lub gorzej ale w miare o.k. zauważyłam jednak, że coraz częściej zastanawiam sie nad tym , ze moje zycie jest jakieś pwierzchowne, że jest coś, co jest "głębsze", bardziej "prawdziwe", a ja nie mam do tego dostępu. czuje czasami, że moje życie upływa tak, jakby ktoś inny je przeżywał. mam wrażenie, jakbym stała obok siebie i obserwowała swoje życie jako innej osoby, obcej. czy ktos z Was miewa czasami takie mysli? Próbowałam się nimi pdzielić z mężem i przyjaciółka ale oboje nie wiedzą o co mi chodzi...

Gość Atena 03
Ja podobnie mam..ale nie poznaje swojego zachowania ostatnio...zachowuje sie jak ta nagorsza...

Gość zajmij sie rozwojem duchowym

Gość Łogatka
Bo żyjecie tylko codziennością

Gość wjekaejwlO
wiem, że żyję codziennością ale co mam robic???? zwolnic sie z pracy? rzucic studia??

DIAGNOZA: zbyt bezproblemowe życie:) pojęcie szczęscia jest nierozerwalnie sprzęgniete z pojęciem nieszczęscia:) nie ma jednego bez drugiego:) jednym słowem: brak ci w życiu ambitnych zadań, nie wiem, jakiś więszkych upadków, z których mogłabys się podnosić i roziwjac się... zawsze twierdziłam że zbyt spokojne i wygodne życie to przekeństwo. Skoro życie nie dostarcza ci okazji do rozwoju, sama się musisz o to postarać. na początek proponuję pracę w wolontariacie. Hospicjum albo dzien dziecka.

Gość mussz sobie znaleźć
coś do roboty hobby, kochanka, dziecko cokolwiek z radością popadamy wrutynę w dążeniu do stabilizacji