Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka818

13 kg w Miesiąc

Polecane posty

Gość Anetka818

Witam, Mam na Imię Aneta i od dzisiaj zaczynam się odchudzać :) wyznaczyłam sobie 1 miesiac na to by schudnac 13 kg. (niech spadaja Ci ludzie co zaraz zaczna pisać o Jo-Jo). A więc, będę jeść śniadanie, drugie śniadanie w szkole i to wszystko. Do tego skakanka, jogging, koszykówka, gimastyka, brzuszki :)) Mam nadzieje, że dam radę :) jestem tak zmotywowana jak nigdy ;). Duuuużo Wody, I czerwona herbata :) :)

Gość polecam trzebnice
to ja tez tak chce -bede obserwowac ten topik.pisz co jesz i ile czasu cwiczysz oraz jakie sa efekty

Gość dziecko wex już idź lepiej
do szkoły!! zaprzeczasz sama sobie tumanie!!

Jeśli już koniecznie tak chcesz to zamiast sie głodzic , napychaj sie warzywami. Nie tucza a niektóre wrecz przyspiesza odchudzanie i wydajnosc ćwiczen.

Gość Anetka818
Cup of coffee

Gość Anetka818
JAkie to owoce co, ktore przyspiesza odchudzanie

Wpadniesz w chorobę! Nie znam sie na tak cudownych dietach! ale chyba na głodówce nie traci się tylu kilogramów...a ty masz zamiar jeść... Oj, małolaty!

przecież tu wieje głupotą juz od wejscia:o szkoda słów:o

Gość Anetka818
Czytalan sporo na temat glodowek pewna dziewczyna schudla 11 kg przez 2 tyg. Na głodowce. ale ja nie chce byc na glodowce.

Nie krytykujcie jej , może po prostu musi sie przekonać na własnej skórze.A że to niezdrowe to zdaje sobie sprawe , każdy robi ze soba co chce.. Właściwie wszystkie warzywa , dostarczaja witamin i mikroelementów , które poprawiaja wydajność ćwiczen i diety.

Gość a ile wazysz i mierzysz

Gość Anetka818
Dzieki Cup of coffee , Moje zycie i moje zdrowie to ode mnie zalezy co z nim robie..

Gość Anetka818
No arokekscji to mi daleko mierze 163 cm i waze 67 ;/

jak dla mnie to ona moze i się zagłodzić tumanów trzeba tępic!!! wypowiadac sie nie potrafi:o

ja kiedys w 2 tyg schudłam 8 kg. i to jadłam wiecej niz 2 sniadania. jadlam sniadanie i jeszcze maly obiad. ale samych warzyw to ja nie moglabym jesc. nawet jak zjem troszke to odrazu wywala mi taki bęben ze szok! i strasznie mnie boli. już wolę zjesc np twaróg niz te warzywa. bardzo lubie warzywa ale strasznie sie czuje po nich. dlaczego wlasciwie? wiem ze maja duzo błonnika i dlatego no ale zeby az tak? jak zjem nawet surówke z kapusty, małą miseczke to brzuch boli i robi sie jak balon. juz nie mowie o kalafiorze czy brokułach. nawet po marchewce i owocach (np. jabłkach) mnie boli.

Gość Anetka818
Wow 8 kg :) Gratuluje a co z cwiczeniami ??

Gość Anetka818
W-f, może i jestem grubaskiem ale na W-f chodze i cwicze, biore udzial w zawodach sportowych ze sportem nigdy nie mialam problemów wrecz przeciwnie. Jedyna zmorą okazały sie slodyczne :/

A nie lepiej brac chrom? Nie bedziesz miała apetytu na słodycze a wtedy tez szybko spadniesz z wagi.Nie ma sensu sie głodzic.

Gość anetka pisala o cwiczeniach i
joggingu ale widac ze ________________________ nie potrafi czytac ze zrozumieniem, moze pojdziesz z anetka do szkoly i choc tego sie nauczysz ??

cwiczyłam na orbitreku. godzine dziennie. no i w ogóle prowadze taki tryb zycia, że ciagle sie ruszam. te 8 kg. wróciło mi w niecały rok. no tak to juz jest, ze jak sie za szybko schudnie to wraca. i tak w pore sie opamietalam bo napewno wrociloby duzo wiecej!!! teraz tez waze 67. a mierze 160.

Gość Anetka818
W naszej szkole są matury i w-fów nie bedzie do konca Maja... A jeżeli chodzi o chrom to on mi nic nie pomógł brałam ale niestety nic;/

zalllll......................:o

Gość ja po chromie mam jeszcze
wiekszą ochote na słodycze!

Gość Anetka818
Może razem zaczniemy sie odchudzac ;) Moje gg 8183872 ;) We dwójke zawsze razniej. PS. Ci co piszą te złe komentarze, mam was gdzieś. Może jesteście szczupłe i nie wieciec czym tak naprawda jest nadwaga..

No nie na każdym forum musi się znaleźć jakaś osoba która gnębi nowych zalogowanych. Może i ma wygórowane ambicje i chce schudnąć więcej niż to jest możliwe w tak krótkim czasie i przy takich zasadach żywieniowych...ale jest młoda i weszła na tę stronkę aby dostac jakieś wsparcie..czyż nie???? a tu od razu została wyzwana od jakiś głupich małolat.Więc zamiast obrażać dajcie jej jakieś cenne wskazówki których mogłaby się uczepić...przecież macie więcej doświadczenia w tej sprawie.

Gość Anetka818
Dzięki Banocka

anetka pisala o cwiczeniach i joggingu ale widac ze ________________________ nie potrafi czytac ze zrozumieniem, moze pojdziesz z anetka do szkoly i choc tego sie nauczysz ?? :) To ty nie czytasz ze zrozumieniem!!!! Pisałam o lekcjach W-F ,a w szkole pracuję i wiem do czego jesteście zdolne....wielkie diety ,cwiczenia, a na zajęciach połowa klasy siedzi na ławeczkach!