Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELOKWENTNyyyyyyyyy

Czy biliście kiedyś w BURDELU lub jakimś klubie ze striptisem?

Polecane posty

Gość ELOKWENTNyyyyyyyyy

jak wrażenia opowiadać;)

Gość ELOKWENTNyyyyyyyyy
tak z ciekawości się pytam ;) do kobietek też jest to pytanie czy byłyscie kiedyś w jakimś klubie ze striptisem?

Ja byłam dwa razy na męskim i raz na damskim striptizie :D

Gość ELOKWENTNyyyyyyyyy
ulala i co fajnie? ja raz byłem i laska wywijała nieźle i walory miała bardzo ciekawe , ale nie wiem czy mógłbm z nią pójść do łożka

Gość leonik1
nie trzeba od razu iść do łóżka żeby taniec ich i ruchy podziwiać, dwie odrębne rzeczy

Męski był fajny :D :p panny ściagnęły striptizera ze sceny takie napalone były, ochrona jak już go wyratowała to był cały podrapany i ociekał krwią... A damski no cóż, jak dla mnie lipa ;) ale faceci wszyscy stali jak zahipnotyzowani i uślinieni ;)

Gość Elokwentnyyy
hmmmm pewnie dlatego że kobitka tańczyła to ci sie nie podobalo;)

Gość a po co mam sie gapic i
podniecic, potem co sobie mam konia zwalić?

Gość mążzzzzzzzz
ja chodze prawie co tydzień .... mam żone dwójke dzieci 29 lat uwielbiam to czasem ide sam czasem z kolegami dziwki są super można je ruchać tak jak Ja chce powtarzam ruchać od tylca , do dupy, spuszczam sie im na twarz robią to co im każe wszystko z nimi można oczywiście kocham sie z żoną ale tylko żeby jej dogodzic bo sam nie czerpie przyjemności z tego nudnego seksu ale kocham ją w piatek ide do burdelu...

Gość leonik1
no cóż jedni chodzą dla jednego drudzy dla czegoś innego :):)

Gość Zagubiona żona
mążżżżżżżżżż>>>> dlaczego nie zrócisz jej wolności, swojej żonie? Dlaczego ją zwodzisz? Chodząc do burdelu nie kochasz jej. Okłamujesz ja i siebie. Dlaczego faceci nie potrafią być szczerzy? Powiedz jej to co tu napisałeś, jeżeli mimo to będzie z tobą to ok, ale jeżeli będzie chciała odejść to zwróc jej wolność, nich znajdzie sobei faceta, który nie będzie wypisywał tu takich rzeczy, typu nudny seks itd. Nawet nie wiesz jak to boli jak dowiadujesz sie, że nie jesteś tą, którą mąż pożada... Po co kłamać, czy wy faceci nie macie jaj, żeby mówić prawdę. PO co kłamać, czas płynie. Skoro rajcują cie dziwki, to czemu z nimi nie jesteś, tylko odbierasz młodość swoje zonie...kradniesz jej czas...

Gość mążzzzzzzzz
nie kradne jej żadnego czasu kocham ja i ona mnie kocha mamy dwójke dzieci nie będziemy się rozstawać... nie chce sie zgodzić na żaden seks który ja zaproponuje ma jakies chore problemy więc jej kiedyś powiedziałem że pójde.. jak tak dalej będzie było i chodze jesteś kobietom nie zrozumiesz że dobra dziwka potrafi da ć facetowi więcej niż żona taka prawda z osoba którą się kocha nie robi sie tkakich perwersji... a dzwki to muszą robić place i wymagam która żona wyliże męzowi odbyt i jaja po czym pojdzie dać buzi dziecku... soryyyy

Gość Elokwentnyyy
ale masz nawalone... wspolczuje zonie biedna pewnie czeka na ciebie jak ty zabawiasz sie z kurwa

Gość buhahaha
no co wy...prowokacja jak nic!

Gość mazzzzz
ja nie prowokuje sami zadaliscie takie pytanie wiec odpowiadam.................

Ja mam kolege który też ma żonę, dzieci itd a jeździ na dziwki.... A żonę ma naprawdę piękną i wszyscy mu jej zazdroszczą. Nikt go nie rozumie czemu on tak się zachowuje....

Gość Zagubiona żona
mażżżżżżżż>>> to ty masz problem a nie twoja żona, ranisz ją i tyle, żadna kobieta tak do konca nie zaakceptuje tego, ze jej mąz chodzi do burdelu, zreszta niew iem czy czytałe so tym , ze dziwka w W-wie roznosiła HIV i potem szukali jej klientów. Założe sie, ze nie przyznałeś sie swojej żonie, ze chodzisz do burdelu, bo boisz sie przynać do tego, ona w życiu by ci tego nie wybaczyła. Zadajesz sie z jakimiś dziwkami, które mogą miec jakieś choroby, a ty potem mozesz zarazić swoją zonę. Wiesz, ze jak złapiesz opryszczkę waginalną albo kłykciny sa nieuleczalne? MOżna jedynie zaleczyć je, ale już sie to ma do konca życia. ONa pewnei nie ma świadomości z jakim ryzykiem żyje, a ty ją okłamujesz. Ryzykujesz jej zdrowie i zycie, okłamujesz ją, a to nie jest miłośc, to poprostu tchórzostwo i wygodnictwo. A może jestes z nią " dla dobra dzieci"? To dopiero dobro... Pewnie jeszcze syna uświadomisz zaprowadzając go do burdelu... Zenada. Zabierasz jej czas, twoja żona powinna sobie znaleźć faceta, który na nią zasługuje, a pewnie by tak było, gdyby nie była mężatką.

Gość buhahaha
skoro nie prowokujesz to zal mi Ciebie. skoro tak Ci zle rozstan sie z zona i ona nie bedzie miec zmarnowanego zyciaa i ty tez, a ty znajdziesz sobie kobiete z ktora dopasujesz sie w lozku.

Gość mazzzzz
JA MOJĄ ŻONE KOCHAM kobieta tego nie zrozumie... i nie dostane zadnej parchy bo chodze do burdeli w których dziwki sa sprawdzane czyste zadbane boskie po prostu więc nie truj mi tu o jakichs opryszczkach a facet każdy marzy tylko boi się przyznać naprawde jak kurewka robi ci loda i lize jaja to zadna zona nie umie ja chodze na dziwki dla seksu po to one są miłośći zotawiam za drzwiami burdelu wylaczam się

Gość mazzzzz
nie mam syna...

Gość ja tez czasem chodze ale ni
nie mam nawet dziewczyny.... glupio by mi bylo do niej bez przesady mąż mógłbym cię zrozumieć ,...ale nie pisz że ją kochasz to jakoś mi nie gra.......

Gość Elokwentnyyyyyyy
lejla a ta żona wie?

Gość kiciusiek1984
ale wy grzeczni jesteście wszyscy po co atakujecie meza? lepiej by bylo gdyby puscił się z jakąś pierewszą lepsza na dyskotece? dla mnie to samo a nawet gorzej bo sam napisał wyłącza sie a tu niestety zdrada na całego....

Gość moze kiedyś
Twoja corka dziwka zostanie i bedzie lizała odbyt i jaja innym facetom:)

Gość a skad wiesz ze zony
nie robia super lodów swoim facetom?

Gość a skad wiesz ze zony
żałosne, żałosne....wspołczuje twojej żonie.

Gość Zagubiona żona
właśnei dobrze piszesz, żadna kobietatego nie zrozumie, twoja żona tez nie. A po czym poznajesz, ze te dziwki nie są niczym zarażone, po wyglądzie? To, że umyta i pachnąca jest? No widać, ze słaba widzę masz na temat chorób wenerycznych, a pewnei i na temat seksu też. Jak masz mała wiedzę na temat seksu to seks zawsze nudny będzie, dziwki zawsze będą eksxytujące, no bo to coś nowego, innego, jak zona ma z takim czymś wygrać, nie da się, nawet nie dajesz jej szansy, żeby wasz seks nie był nudny. NIe mamnic przeciwko facetom, którzy są wolni i tam chodzą, oni nie mają żadnych zobowaiązań, a facet zajęty ślubował miłośc, wierność i UCZCIWOŚĆ MAŁŻEŃSKĄ, i gdzie to wszystko jest? Dlaczego jej nie powiesz o tym, niech sama wybierze, czy chce być z tobą, ale nie ty nie masz odwagi tego powiedzieć, zabirasz jej czas, marnujesz jej życie i sobie.