Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELOKWENTNyyyyyyyyy

Czy biliście kiedyś w BURDELU lub jakimś klubie ze striptisem?

Polecane posty

Gość maaazz
zono nie poznaje bo wyglądzie chodze do burdeli w którym kurwy maja robione badania nie marnuje jej życia ma ze mna jak u Pana Boga za piecem sex ze mna daje jej dużo satysfakcji a mi czułości a dziwki tylko rucham moja córka nie zostanie dziwką bo ma klasztorna mamusie..;)

Gość ale moze miec geny po
ojcu:D Normalni faceci nie łąża po burdelach:p

Gość Zagubiona żona
mażżż>> naprawde masz małą wiedze na temat chorób wenerycznych, a czy te dziwki badają sie każdorazowo po kazdym kliencie?Powiedzmy jak taka dziwka ma ok 20 klinetów dziennie, to lata po kazdym na badania i ma zaraz przed następnym wyniki? Na wyniki czeka sie 2 tygodnie, an choroby mogą inkubowac nawet miesiąc, więc nawet miesiac po badaniu osoba badana nie jest wolna od ryzyka zarażenia innej osoby chorobami wenerycznymi. Ale ty człowieku myślisz sobie, że jak ci powiedzą, bo płacisz, że dziwki są badane to uwierzysz, narażasz zdrowie i zycie swoje zony i masz czelnośc coś pisać o miłości. Idź nieuku. Losie czemu faceci sa takimi tchórzami, nie mówią nam swoim zonom prawdy, a my potem tracimy z nimi swoje zycie...

Ja wolałabym, aby mój facet powiedział mi o czymś takim...A poruszony wątek sprawił, ze zaczęłam się zastanawiać nad tym, czy rzeczywiście jest zadowolony w łóżku...Nie należę do osób stroniących od sexu, wręcz przeciwnie - uwielbiam-mam mnóstwo nowych pomysłów i chętnie eksperymentujemy...Ale dopiero teraz zaczęłam zastanawiać się czy to wystarcza. O tym, że każdy facet marzy o sexie z superlaską-wiadomo, mój pewnie też, ale z drugiej strony wścieka się jak jakiś inny \"samiec\" ślini się na mój widok i pożera wzrokiem :P Ot, to mam teraz zagwozdkę na długie godziny pracy jakie mi zostały, czy on mógłby mi zrobić coś takiego...nie chodzi mi tyle o korzystanie z usług prostytutek, co utrzymywanie tego w tajemnicy.

Pytanie do męża: Ile czasu jesteś ze swoją żoną?Co czu7jesz jak inni faceci się na nią napalają? czy jesteś w stanie wyobrazić ją sobie w objęciach innego faceta,przystojnego i czułego, szalenie zadowoloną, uprawiającą sex, jakiego nie uprawiała w małżeństwie z Tobą, do tego mówiącą, ze kocha Cię(nawet pomimo tego, ze jesteś nudny, a w małżeństwie spełnia po prostu obowiązek żony) ale nie w tej chwili, bo swą miłość zostawiła za drzwiami tego pokoju... Jakie to uczucie?

Gość Zagubiona żona
Purpurowa żona>>> ja pisząc o 20 facetach dziennie napisałam tak na oko, nie chodze do agencji, nie pracuje jako dziwka i nie wiem jakie jest życie takich kobiet jak ty. NIe zdecydowałabym sie na taki zawód, bo idąc do łózka nawet z jednym takich obcym facetm bym sie na niego zrzygała, jak to dobrze określiłaś. Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie jak żyją dziwki, to jest ich wybór. Chodzi mi tu o szczerośc facetów- mężów, żeby dali wybór żonom, niech im powiedzą uwielbiam chodzić do dziwek, one mnie rajcują, chce wiedzieć, chce to wiedzieć i mieć wybór, czy chce być z takim facetem, czy nie, a nie któregoś razu dowiedzieć się, że przezyłam ileś tam lat z hiporytą, który mówił mi, że mnie kocha, ale to nie ja byłam obiektem pożądania, ja miałam przez tyle lat zamkniętą drogę do innego może trafniejszego związku, bo mężulek był hipokrytą i tchórzem. Ale oni tego nie potrafią...

Ten mąż.....to jakiś dewiant :O współczucia dla żony, życie z takim wykolejeńcem nie jest łatwe :)

Striptiz damski rullezz :-) A takie pytanko do Was laseczki: czy byłyście ze swoim chłopakiem w klubie go-go????

Gość mazzzz
Pytanie do męża: Ile czasu jesteś ze swoją żoną?Co czu7jesz jak inni faceci się na nią napalają? czy jesteś w stanie wyobrazić ją sobie w objęciach innego faceta,przystojnego i czułego, szalenie zadowoloną, uprawiającą sex, jakiego nie uprawiała w małżeństwie z Tobą, do tego mówiącą, ze kocha Cię(nawet pomimo tego, ze jesteś nudny, a w małżeństwie spełnia po prostu obowiązek żony) ale nie w tej chwili, bo swą miłość zostawiła za drzwiami tego pokoju... Jakie to uczucie? jestem ze swoją żoną 8 lat tak jak tu opisał ktos powyżej nieciekawie ale ona nie lubi nigdzie chodzić za bardzo więc mam problem z głowy nie nie jestem w stanie jestem pewny że ona sobie nie znajdzie jakiegoś fagasa zbyt jest zakochana do purpurowej lzyy tak jestem bogaty mam dużo pieniędzy także moge sobie na to pozwolić i jeszcze oplacać dziecio m prywatne przedszkola żona tez nie ma ze mną źle.... z tym lizaniem odbytu była sprawa jednorazowa i to ta dziwka mi to zaproponowała jako że płace wymaGAM a płaciłem dośc dużo jeśli pamiętam było to coś rzędu 900 nie pamiętam było to juz troche czasu temu nie chodze do podrzędnych spelun i laski sa jak trzeba nie wiem kim są bo na prywatne tematy z nimi nie rozmawiam szkoda mi czasu sory jak sa tym kim są to nadają się tylko do tego to nie są kobiety tylko dziwki i tak nalezy je traktować nie wiem żono co cię tak bardzo boli to że tli sie w tobie ziarenko niepewności co do swojego męża czy współczujesz mojej żonie która zapewne nawet jakby się dowiedziała to dalej by ze mna była zbyt zakochana

Gość nokotika
wiesz co ci powiem chciałabym cie zobaczyc pewnie jestes obleśnym pomimo 29 lat typem z wielkim brzuszyskiem który ma coś do swojej zony która na dodatek też nie grzeszy pieknością i masz kase to idziesz i sobie ładniejsze pieprzysz.....

Gość gimnozol
a ja tez byłem w burdelu i to nie raz i nie dwa przyznam racje mezowi ma racje tak jak te laski potrafią sie pieprzyć to z żadną inna nie miałem nigdy i teraz jak tylko będe mieć okazje to pójde na 100% tez mam dziewczyne i co z tego to jest tylko sex zacznijcie oddzielać pewne sprawy bo widze że juz tu nie ma normalnych wyluzowanych osób tylko same mohery

Gość mazzz

Gość mazzz
mylisz się moja zona jest bardzo ładną kobieta a ja jestem bardzo niczego sobie nie chwaląc sie oczywiście...

Gość temat padl
elokwentnyy

Bylam w klubie ze striptizem z kolega hehe ,jakie wraazenia?hmmm..laski zajebiscie tancza ,mozna czegos sie nauczyc a potem to wykorzystac :D

Gość mazzzz
bardzo się mylisz dziewczyno pierwszy raz do dziwki używam określenia dziewczyno nie jestem po zawodówce właściwie dziwka z ciebie więc nie powinienem się wkręcać w gadke z tobą.......sory może ostatnio lakse mi robiłas... hipokryzja..

Gość mazzzz
myśle że pare banknotów i zatańczyabyś jak chce

Gość mazzzz
na zbity pysk z kasą .... oni jak dostana dwie stówy w lape to mają wszystko w dupie mówie o ochronie żonka śpi ja pije sobie piwko zastanowienie nmadchodzi ale jak wyjde to rano wróce

Gość Pewnie twoja żona
męzu to też dziwka, skoro takim hoojem jesteś i z taką niższością traktujesz kobiety, masz kase to ona cie kocha, skończy sie kasa to pojdzie do innego :D

Gość rybaty
ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec od Ciebie Purpurowa łzo

nie, ale bylam na wieczorze kawalerskim, na ktorym byla striptizerka-dziwka ;)

Gość kasia_asia
faceci są jednak jak zwierzęta, nie są w stanie powstrzymać popędu, taki podgatunek człowieka

Gość MAZZZZ
WIESZ CO PUPRUROWA mylisz się i to grubo pisząc że nie mam pojęcia o tym systemie... po drugie przeczytaj dobrze nie napiosałem 90 zl tylko 900 jeśli weszło 90 to literówka nie rozumiem po co facet zabiera cie na kolacje miałbym jeszcze z tobą rozmawiać ty dopiero musisz być wyrachowaną dziwką chętnie bym cię spotkał w jakim mieście pracujesz ? ciekawe czy za 3000 zlotych nie zrobiłabyś jakiemuś fagasowi wszystkiego co ci powie przecież na tym polega twoja "praca?" przestań

Gość MAZZZZ
z jednym masz racje... że to żon wina że je mężczyźni zdradzają fakt

Gość Mądra Mulatka
mój mąż twierdzi że najlepszy na świecie striptiz robię ja.i nie jestem żadną tancerką, i dla nikogo innego tego nie robiłam

a moj maz nie wiem ale z tego co gadal to chba kiedys tam byl niby jako kierowca ale mnie to nie interesuje zyje zasada "zyc. a bdzie Ci zyczone"

Gość MAZZZZ
zielona stonogo raczej nie był tam w charakterze kierowcy uwierz mi

doprawdy nie wiem choc znajac go to na wiecej niz poogladac to nie byl, ale jesli na wiecej to szczerze powiedziwszy wisi mi to, jest mi to totalnie obojetnie