Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie nienormalnie

kochamy sie wczoraj z chłopakiem a on...

Polecane posty

zaczoł nie pytac jak to było z moim byłym:o czy pierwszy raz mnie z nim bolał, czy robił mi minetę, który jest lepszy...:o aż mi ochota odeszła:(

Gość betix
pytanie normalne ale w nieodpowiednim czasie.

Gość Atena 03
Ja dziekuje..ale osiol!!tez mi by przeszla

wiem ze normalne, ale on dobrze wie co i jak, bo juz wcześniej mu o tym mowiłam... z tym ze wcześniej go na oczy nie widział ale poprosi zebym mu go kiedyś pokazała, no i teraz widzę ze go to gryzie...:(

anetka sama jesteś osioł:o

:(

Gość hehehehehehehehehe
dlaczego Aneta jestem osłem? ten Two facet to osioł lub baran jak wolisz. PO co piszesz w takim razie, skoro dziewczyna Ci mowi, ze facet nie trafił w moment z pytaniem a Ty sie rzucasz. Nie pisz na kafe w takim razie.

a ja sie kochalam wczoraj tak intensywnie ze mam dzis wrazenie poprzestawiania jajnikow....i cala dziurka mnie boli....ale ...co tam ...bylo zajebiscie...

z tym akurat miała rację zę nie trafił ale nie musi akurat go od osłów wyzywać...:o taks ie składa ze bardziej wartosciowego człowieka do tej pory nie poznałam!!! ale ta wpadka mnei zasmuciła

Gość fsvfdvsfdv
bo ja wiem... z jednej strony nie powinno się zadawac takich pytań, uważam że zwłaszcza męzczyzna kobiecie (to kwestia dobrego wychowania) z drugiej strony ja tam mojego pytałam jak mu było z moimi poprzedniczkami

miałczydełko my tez wczoraj poszalelismy bo mimo ze ochota mi przeszła to po chwili wróciła przy jego umiejętnosciach, ale kurde ten tekst mnie zabił;)

Gość fsvfdvsfdv
co tu dużo gadać, myślę że on wyraził głośno część pytań które go dręczyły w środku i tak

Gość hehehehehehehehehe
a jeśli tak bardzo chcesz wiedziec, to zadnej filozofii głębszej w tym nie ma. Ot chciał se facet połechtać swoje ego i dowiedziec się który lepszy. Ex czy on i tyle. I po co mu masz pokazywać swojego ex? dziwna próba dowartościowania się.

no dreczylo go w srodku ale czy musial to okazac w srodku bzykanka? troche powiedzialabym zenua...

Gość ale to podczas sexu te pytania
???

on dobrze wie ze jest o niebo lepszy!! jemu nie zależy na tym zeby szybko bzyknąc i pójść spac, tylko najpierw mnie pomęczy i doprowadzi do orgazmu ze 3 razy a dopiero potem sam dochodzi... chciałam się tylko pochwalić ze sie wczoraj sexiłam i było super ale nie miałam na temat:D a ta wpadka to przykrywka... on mnie moze pytać zawsze i o wszystko

Gość fsvfdvsfdv
hmmmm... faktycznie... skoro to tak w środku seksu to... może on fantazjuje o tym jak kilku kocha się z autorką tematu i potrzebuje pożywki dla wyobraźni ;P