Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sophidion

Lekka spacerówka na wyjazdy

Polecane posty

Gość sophidion

poszukuję lekkiej (tak do 6kg) spacerówki na wyjazdy, żeby rozkładała się do pozycji leżącej lub prawie leżącej, miała pełną rączkę (nie parasolka) lekko się prowadziła i była wygodna i dla 6 m-c niemowlaka jak i dla starszego dziecka. Czy w ogóle takie cudo istnieje? Zastanawiam się nad peg perego aria http://www.allegro.pl/show_item.php?item=361981962&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.. ale opinie ma mieszane, czy ktoś go używał? Zastanawia np mnie jak z rączką jest regulowana? mąż jest wysoki-by nie musiał go prowadzić zgięty wpół...i czy maluch maj akieś oparcie pod nóżki ładny jest też brevi grillo ale nie mogę znaleźć na jego temat żadnych opinii a może polecicie coś innego?

mam peg perego arie i jeśli mąż jest wysoki to faktycznie może być mu niewygodnie - rączka nie jest regulowana, podnóżek jest ale też nie regulowany :( fakt, mojemu dziecko to oki co nie przeszkadza (ma 8 miesięcy) Ja jestem z tego wózka zadowolona, jest lekki, zwrotny, ma duży kosz na zakupy, fajnie regulowane oparcie na paskach i rozkłada się do pozycji prawie leżącej. Aha, no i nie składa się jak parasolka tylko w kostkę