Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pw

co mam zrobic pomicy !!!!!

Polecane posty

rok temu poznalem dziewczyne mieszkala odemnie 640 km jakos nam to nie przeszkadzalo zakochalismy sie w sobie ale nawet sie jeszce nie zpotaklismy bylto najpiekniejszy rok mojego zycia , wczesniej mialem pare zwiazkow ale jakos nie odczulem ich tak samo wydawalo mi sie ze ona ona jest wyjatkowa wiec nie chcialem stracic jej to nie dawalem z siebie wszystkiego , bo jak robilem to w wczesniejszych zwiazkach to nigdy nam nie wychodzilo :/ .Wiec staralem sie za bardzo nie szalec w tym zwiazku , i stalo sie po wyjezdzie do Angli bylismy ze soba 5 miesiecy i pewnego dnia powiedziala mi ze zachowujemy sie jak brat z siostra albo jak przyjaciele i ze nie czuje odemnie milosci ze cos wygaslo ze sie nie angrzuje, i mowila mi ze dawala mi znaki ze jest cos nie tak :( czego ja nie zauwazylem bo mielismy pre kryzysow po przyjezdzie do angli \'\'\' skladalo to sie glownie z praca i znalezieniem swojego miejsca i klimatyzacja \'\'\'\' istalo sie co sie moglo stac powedziala mi ze mozemy zostac przyjaciolmi :/ a ja nie moge zyc bez niej nie moge przestac myslec o tych cudownych chwilach :( , powiedziala ze nie wie czy chce do mnie wrocic bo przypomina jej to poprzedni zwiazek ze jak odchodzila od kogos to bylo pieknie on sie taral a pozniej byl znow monotonia. Nie wiem co mam robic unika mnie ale mieszkamy w jednym pokoju oddala mi pierscionek zareczynowy :/ specialnie pracuje do pozna bo mowi ze ludzie sa fajni w pracy ale wiem ze jest inaczej \'\' jak sie pytam czy sa jeszce jakies szanse to slysze ze raczej nie a moze to tylko kwestia czasu \'\' Wiem ze ja kocham nie chce jej stracic ale nie moge jej zmusic do tego by dala mi jeszce jedana szanse \'\' serce mi peka jak na nia patrze jak wraca z pracy nie moge myslec o niczym innym przez caly dzien . Pomozcie prosze \'\' Myslicie ze naprawde mnie kocha \'\' nie wiem co myslec :( :(.