Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Koniec u mnie ze sportem powod brak sil i lapiace mnie skurcze

Polecane posty

Trenowalem do nie dawna kickboxing,ale no wlasnie od dluzszego czasu mam klopot jestem bardzo slaby nie mam sily samo chodzenie powoduje u mnie zmeczenie na policzkach u mnie pojawily sie krosty mam suchosc w gardle kaszle pomimo ,ze nie mam goraczki. Czasami jest tak,ze tnie mnie po prostu scina mnie z nog zwlaszcza kiedy stoje nagle zaczyna sie skurcz i bol tak jakby ktos zamykajac drzwi przycial mi palce bol jest niesamowity. Nie bylem jeszcze u lekarza,ale jak wam sie wydaje co to jest.

Gość tyuitr
wyglada jak borelioza

zrob badania. przy takich oslabieniach czesto pojawia sie pytanie o bialaczke :( a moze to byc po prostu brak potasu w organizmie. zwlaszcza jesli chodzi o skurcze.

Witaj! 🖐️ Ogranicz treningi, kup w aptece żelazo /tabletki/, magnez..lub jedz gorzką czekolade. Mam to samo, gdy przetrenuję, biore właśnie wtedy magnez...byłam u lekarza ale nic nowego mi nie powiedział..to normalne...

Jedz zdrowo, możesz brać jakies suplementy lub minerały...wypociłeś ....i dlatego masz problemy. Nie zaszkodzi wizyta u lekarza, badania krwi..