Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

No dobra to jakie wymiary powinien mieć artakcyjny facet?

Polecane posty

Ile w klacie, jaki wzrost, ile w pasie, obwodzie bicepsa, uda, długośćczłonka i średnica. podawajcie wartości minimalne i maxymalne dla każdej rzeczy i nie piszcie ile wasz facet ma, bo nie o to mi chodzi.

Nie będę wchodziła w detale Moim ideałem jest Giętki Maniek 👄 ma wszystko tam i ile potrzeba a przytym nie ma zrytego bereta :classic_cool:

cwikla kopytka a jak jest z tojaa ropna perła na jądrze przypominająca gluta ? :o czy mama juz wyssała zgodnie z moimi zaleceniami ? :o

Warkocz myślałem że jesteś milym stworzeniem, ale widze że ty tez za głosem innych zaczynasz mi dopiekać.

Nie o glucie tylko o tłuszczaku i to jest powazny problem a nie jakas tam mrzonka do wysmiewania. jesteście zalośni. Żenada. Prosze tylko o poważne odpowiedzi na pytanie zadane w temacie.

Ja dopiekam..????!!! No co ty jak możesz ...ranisz mnie 😭 ?! ja miałam noc bezsenną nad rozmyślaniem o tym jak ulzyc twojemu cierpieniu ;)

Nie interesuja mnie plytkie wypowiedzi pustej zapatrzonej w siebie lali, o niku którego nie wypowiadam aby nie skalać sobie ust.

Dopiekasz Warkoczu, drążysz i drążysz i chcesz mnie pogrążyć, abym jeszcze zamknął się w sobie, ale nie dopuszcze do tego. Szkoda że chcesz zniszczyc coś pieknego mędzy nami, bo już czułem z toba nic sympatii. Jak chcesz to wyzbądź się reszty indywidualizmu i idx za głosem tłumu, psiocz na mnie linczuj mnie słowami, ja pozostaję nieugięty.

Proszę cię po dobroci Z, poniewaz nie zniże się do twojego poziomu- opuść prosze cię ten topik. Idź i nie grzesz wiecej, ja Ci wybaczam, ale idx już.

Alez kopytko, te zarzuty po moim adresem wprawa mnie eraz w stan depresji 😭 To ja niosłam Ci wczoraj ❤️ na każdym moim słowem a dzis ty niewdzięczny zarzucasz mi ze jestem twoim wrogiem i przesmiewcą 😭 Pójde po pracy, kupię skakanke i skoczę Juz jestem pogrązona w otchłani rozpaczy 😭 Ty przerwałes tą nić

Przepraszam Cie warkoczyku nie chcialem Cię urazic, tylko prosze już ani slowa o mojej mamie. Agniecha ---- :) 🌻 ❤️

i prosze cie warkocz nie skacz bo kupie sobie całą skrzynke jaboli marki mocny Byk i wypije na toszeckim moście wyjąc do księżyca i jesli sie nie zapije na śmierć, to skocze na tory.

i prosze cie warkocz nie skacz bo kupie sobie całą skrzynke jaboli marki mocny Byk i wypije na toszeckim moście wyjąc do księżyca i jesli sie nie zapije na śmierć, to skocze na tory.