Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

No dobra to jakie wymiary powinien mieć artakcyjny facet?

Polecane posty

a jak byś ty dostał zdjęcie od swojej laski z dedykacją dla Romeczka ....to qrva też był bys radosny ???

gdyby Romek był moim kumplem i wiedzialbym ze oboje ją rypiemy, to loooooz. A poza tym nie bądź taka zazdrosna, jeszcze nie jesteśmy razem a ty już stroisz typowo babskie fochy. Przeciez mogę miec inne kolezanki nie?

No ty jako baba nigdy nie przyznasz sie do zdrady, jednakże my faceci jesteśmy wobec siebie lojalni i jesli oboje cie rypiemy, to romek szybko mi o tym opowie abyśmy mogli skonsultować czy udajesz orgazm jak kwiczysz z nim a jak ze mną. ej, Warkocz... o kurde...a skad ty do huja wafla znasz Romka?

jeszcze nie bo nie znalaś mnie, teraz kiedy mu powiem że cię poznałem, to powie "eeej znam ją, bzykalem się z nią" a poza tym Romek to moj bliski kumpel, wprowadził mnie w tzw swiatek śmietanki towarzyskiej. 👄

No dobra ale zeszliśmy z tematu, jak tam kisiel w majtkach po obejrzeniu mojej klatusi. Na ile ja oceniasz w skali 1- 10? :classic_cool: I przestań wysylać te przemądrzałe emotki --->:classic_cool: bo mnie denerwują

Nie Burka tylko Gaciusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie Romana!! Roman to wazna osobistośćw moim mieście, jest lokalnym organizatorem wielu waznych rzeczy, dzięki niemu mamy oczyszczalnie scieków w miescie bo wyszed z taka inicjatywą. poza tym może nie wiesz ale kandydowalem na posła w moim okręgu z ramienia Partii Demokratycznej i to własnie Roman pomógł mi zorganizowac kampanię.

a gacuś to burek wiec jeden hooj ;) No ..no...no...to ty z wielkiej metropolii jak teraz oczyszczalnie szamba wam robią :D :classic_cool:

A żebyś wiedziala że oczyszczalnię szamba. Oczyszczalnie szamba które spływa potokiem toszeckim z okolicznych wioch i zatruwa wode pitną. Gdyby nie ta oczyszczalnia to ament.

I qrva nie ubliżaj memu PSU!!!!!!!! bo jestem do niego bardzo przywiązany i wybaczam mu to ze robi nieczyste rzeczy.

nie ament tylko amen :P a gdzie to taki potok toszecki płynie :o Dobrze ze to nie moje ujęcie, bo bym musiała waszą urynę popijac :o

Gość szanowny pan inżynier
Idealne są moje! Proszę oto one: - wzrost 186 cm - waga 88 kg - obwód klatki piersiowej 116 cm - obwód pasa 80 cm - obwód bicepsa prostego 37 cm - obwód bicepsa zgiętego 43 cm - obwód uda 67 cm - obwód przedramienia 35 cm - obwód nadgarstka 20 cm numer buta 43

aha zapomnial bym dlugośćpenisa- 12 cm

Trafiłeś panie podszywaczu!

Kopytko sprawdziłam i wszystko jest teges z moją skrzynką. Spróbuj jeszcze raz:) Warkoczyk masz fotę dla mnie przeznaczoną??:O ODDAWAJ PS>zauważyłaś, że Romantyk:P:P tylko nas DWIE ignoruje?? CWANIACZEK jeden...

Kopytko dzięki, dzięki🌼STRZAŁA super, ale poza tym za mało widac:P Warkocz to samo dostałaś??:D