Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

No dobra to jakie wymiary powinien mieć artakcyjny facet?

Polecane posty

Ide obejrzeć kolejny film na literę A, mam zasadę, że obejrzę wszystkie filmy jakie nakrecono w kolejnosci alfabetycznej, jakie uda mi sie zdobyć, jak skończe literę a to będe ogladał filmy o tytule rozpoczynajacym się literą B. Podobnie z piwami, pije alfabetycznie. Takie małe zboczenie :)

Obiecuje że jeśli będziesz gotowa na zbliżenie płciowe to pojde wyciąć tłuszczaka, jeśli obiecasz ze potrzymasz mnie za rekę w poczekalni. I potem przy dresach z mojej ulicy też byś mogła. Gały by im wyszły, jakby mnie zobaczyli za ręke z taką fajną laską.

Dobra...przybijam piątkę 🖐️ przed dresami piersia swoją cie osłonię :classic_cool: A na sali operacyjnej sama dogladne co tam będą obcinac i pisioka potrzymam bo gdyby tak lekarzowi się ręka omksła :o Ale za to opowiesz mi wszystkie filmy na literę "A" ;)

a co to ja krawcowa jestem zeby wiedziec wymiary kochasia? eeee...najlepiej jak ma w penisie jakies 18 cm...

Nie moge się już doczekać kiedy skończa sie filmy zaczynające sie od AAAAAAAA, po przewaznie maja podtekst mocno erotyczny, ale już pod AB będa ambitniejsze pozycje. 👄 Z przyjemnością ci poopowaiadam. Moja dziewczyna musi byc dobrą słuchaczką, ponieważ ja choć jestem troche introwertykiem, jednak podobno równiez doskonałym erudytą, jak mówi moja mama, dlatego wybrałem sudia politologiczne, gdzie moje oratorskie zdolności mogą otworzyć mi drogę na sam szczyt elit elit i śmietanek towarzyskich. A dla Warkoczyka i Agniechy oraz wszystkich słodkich kobietek i dziewcynek mam piosenkę, troche humorystyczna ale z ksztyną prawdziwego romantyzmu: http://www.wrzuta.pl/audio/xWw5KGLVbx/hicior_makers-milosc_w_rytmie_disco Poniewaz nie ograniczam się tylko do black metalu i jestem satanem z fantazją, jak napisałem w moim profilu, potrafię się bawic przy każdej muzyce i czerpac z niej radość.

No widzisz nie chcialem sie przechwalać, bo jestem skromnym chlopakiem, ale odgadlaś, sam napisalem to dla Ciebie wczoraj pod gwiazdami, kiedy siedzialem pod stodoła na krzesełku obok budy mojego psa Gacusia i tak się wtopiłem w romantyczne rozważania. Wiem że marny ze mnie poeta ale starałem się.

słowa jak słowa....ale głos masz Boski i z pewnością do tego jesteś anielsko przystojny :classic_cool: No jesteś WIELKI ....brak słów :D

Ojejciu, nie zachwycajcie się tak mną bo jeszcze obrosnę w piórka i będę jeszcze bardziej wypinal klatę niż teraz aż mi kregosłup strzeli. 👄 Ale dziękuję że mnie doceniacie dziefcynki.

Notabene skad wiedzialas że jestem przystojny, nigdy o tym wprost nie pisalem na forum, jedynie tyle że czuję się atrakcyjny, jednak to nie to samo.... ale zgadłaś. :) :D 17 czerwca wysyłam pewnej wspanialej kobiecie z tego forum z okazji urodzin zdjęcie mojej klaty. jeśli chcesz możesz mi podać e mail, to tez ci poślę.

czyje to poprzez procesory że jesteś Bosko piekny i anielsko dobry ;0 a dlaczego 17 czerwca a nie dziś,nie teraz ? :P jestem wprost spragniona widoku twojego jakze męskiego torsu ;)

To świetnie się sklada warkoczyku, bo ja mam lwa na ascendencie podobno tak mi mówila ciotka która wierzy w te duperele, wiedziałem, że do siebie pasujemy. :)

A poza tym chiałem powiedzieć , iz bazylia to moja ulubiona przyprawa, którą uprawiam w doniczkach na balkonie. Dajęją do salatki z mozarella i pomidorami, lub tak jedno i drugie w plasterkach okraszone listkami bazylii i z sosem aceto balsamico. Chwila wyśle fotke

Bo ja z nautry jestem taka smakowita i apetyczna ;) tylko nie ścinaj mnie przy ziemi, bo boli 😭 od czubka szatkuj :P

Agniecha próboiwalem do ciebie równiez wysłać, ale gdy przesyłam na adres który mi podałas wczoraj blanca17@windowslive. com, dostaje mejla zwrotnego od razu że coś jest nie teges.

zdjęcie dostałam, nie dziękuję ! i jestem obrazona i zawiedziona 😭 po hooj mi zdjęcie z napisem dla "Agnieszki" :o w doope se je wsadzcie 😭

no sory ale przygyotwalem je wczraj, bo agniecha mnie prosiła, ale jesteście przecież przyjaciółkami to sie mną podzielicie jakoś. Kometko 🌻 plis nie obrażaj sie blagam