Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

No dobra to jakie wymiary powinien mieć artakcyjny facet?

Polecane posty

Gość żalllll
buahahahahahahahahahahah

Wiesz co, to serce i strzała przesłania mi wszystko....mhmmmm....rozmarzyłam się i cieknie mi ............................TUSZ po monitorze:D:D

A tak pozatym, to... czemu Ty Agniecha cały dzień na kafeterii siedzisz/? nie masz koleżanek, nigdzie nie wychodzisz na słoneczko? :>

E tam, cały dzień to siedziałam zimą jak miałam nogę w gipsie i nie wychodziłam z domu, a teraz się uczę, ale kafe ciagle mnie woła:D:D

To tak jak ja pewnie dokończe moją prace magisterską na kafeterii, dobrze że nie odkryłem tego forum wczesniej, bo pewnie byłbym jeszcze na 1 rozdziale. (zresztą ten 1 rozdział to pisałem prawie pół roku, dopiero od stycznia zacząłem powoli się rozkrecać).

Uzależnia to, no nie?? Rano jem sniadanie przy kafe, jak wpadam do domu miedzy zajęciami znowu kafe, a wieczorem.......kafe. Tylko w weekendy trochę oszczędniej:D

jestem tu od niedawna ale mam tak samo, nawet jak rano wstaje to myslę o kafeterii, myjąc zęby myśle o kafeterii i nie mogę sie doczekac śniadania i kawy kiedy będe mógł zasiąść przed pomarańczowym portalem, to jakas zaraza..

Naprawde mnie lubisz, pomimo że nie mam pracy, ubrania i jedzenie kupuje mi mama, cały zasiłek dla bezrobotnych przeznacam na płyty budki suflera, mam tłuszczaka ja jadrach i odbyłem stosunek płciowy tylko z jedną dzieczyna a w wieku 26 lat więc jestem prawie jak prawiczek, no i jeszcze to łysienie plackowate. Aha zapomniał bym nie przeszkadza ci że nigdy nie będe miał prawa jazdy i zawsze będe jeżdził rowerem i pkp? 🌻 jestem pod wrazeniem

Tego pytania o sex, UMÓWMY SIĘ, nie widziałam:P A dlaczego nie będziesz miał prawa jazdy??:O

Dlatego że: po1. wolę pkp (bo jest bardziej oryginalnie i klimatycznie) po2. wole jazde rowerem, bo nie produkuje zanieczyszczeń i nie zasyfia powietrza jak samochody po3. nie chce sie zrobic wygodny, aby potem nie jeżdzic do pobliskiego supermarketu samochodem, po 4. stała wage udaje mi się utrzymać tylko wtedy jak latem jeżdżę na rowerze, natomiast zimą kiedy jeżdżę mniej to robię się misiowaty po 5. moja przyszła kandydatka na kandydatke na żonę może auto miec i pozwalam jej jeźdźić

a poza tym nie będe się juz nad tym rozwodził, o to nie ma najmniejszego sensu, zawsze ktoś wynajdzie powód dlatego że posiadanie auta i prawa jazdy jest śmiertelnie konieczne, mimo że wiele osób z biedniejszych nie posiada auta, a jednak rodzą zdrowe dzieci na czas i krzywda im się nie dzieje, tak samo do lekarza tez chodzą i nie muszą sie prosić o taxi.

Czy twoja praca magisterska nie jest z zakresu socjologi ? Jesteś inteligentnym człowiekiem , czytając i analizując twoje posty dochodzę do takiego wniosku :) 🖐️ A przy tym dobrze bawisz się i Ty i inni :)

Warkocz ales ty odkrywcza :) A moja praca nie jest z zakresu socjologii, dot. liberalizmu, wiecej przed obroną nie zdradzam.