Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do panów

Pytanie do Panówczy

Polecane posty

Gość haha2
do kogo to lol??

Gość gołym okiem widać
to sie chyba w ocenie mojej skromnej osoby pomylilas a powaznie, jak zlapiesz ironie w tamtej wypowiedzi to daj znac -w czym się pomyliłam,w tym,że jesteś normalnym kolesiem? Ale dłuższe przesiadywanie facetów na kafe może rodzić zgorzknienie i kończy sie tak ciężkimi przypadkami jak niejakiego J.

Gość efdwafx
pewnie to pedały a nie faceci skoro przesiadują na babskim forum. !! Speiprzac z ta śmieci

w tym ze jakos specjalnie sie roznimy np moze to moja naiwnosc, ale trzeba wiedziec co brac ze smiertelna powaga, a co z dystansem ktos akcentuje pewne rzeczy bardziej, ktos inny mniej, ale naprawde myslisz ze tak bardzo sie roznimy emocjami ktore nami targaja? ;) w kazdym razie, ja spadam :p 🖐️

Gość haha2
spierdalaj dziwko jebana na ryj pierdolono co cie w smietniku kompie kurwa

Gość haha2
kto jest wulgrany ja jestem mężczyzną

Gość haha2
nie które są fajne jakby nie było kobiet nie było by świata an8i nicezego a nawet gdyby był to nie mielibyśmu co robic obejrzyj sobie "testosteron"

Gość haha2
a my jaruś jeszcze bardziej jesteśmy żałośni

Gość haha2
ale,co tam damy sobie sami radę

Gość haha2
ja nie napisałem ze jestem y zalosni jestemy lepszą płxcią

Gość haha2
bo my jesteśmy wulgarna dzicz

Gość haha2
jesteśmy lepsi,a najlepiej wychodzi nam obsikiwanie ścian

Gość haha23
co za bałwan ze mnie

Gość haha23
jestemsmy lepsii o wiel a ten kto pisze ze jestem y zli to jest debilem

Gość haha23
kurwo jebana dziwko za 2 grosze kurwo pierdolona jebana w dupe za 2 grosze kurwy pierdolone ja pierdole co to za debil kurw ato pisze dziwka z niego

Gość haha23
debilem tak jak ja

Gość jest na sali psychiatra
???

nie denerwuj się tak ,bo ciebie w kaftan zabiorą,nerwy to masz w strzępkach-lecz się póki czas

Gość hiudhdiashduasghfygsedyfwehfsi
ja nie jestem nie nerwowy tylko jak mnie ktos denerwuje to ... :P

człowieku,opanuj się i nie klnij w miejscu publicznym

Gość hiudhdiashduasghfygsedyfwehfsi
ok spoko juz sie opanowalem ok ok spoko kurrrrrr...cze

dobre dziecko,to ja odwołuję tą erkę,bo już jechała na sygnale ,ale pamiętaj -nigdy więcej nie używaj wulgaryzmów na kafe

Gość
polaola => Ta cywilizacja jest i tak bez szans, a ja jestem zwolennikiem eutanazji :P

Apostoł, jak nazwiesz swoją filozofię? fatalizm i radykalizm juz były... moze bezszansyzm? :-P

Gość
polaola - to nie filozofia nawet narody, kultury, cywilizacje, jak ludzie rodzą się, dorastają, wpadają w stagnację i umierają. Ta akurat już się wypsztrykała. Dokonała się wspaniała rewolucja niemal na wszystkich polach. Obalono pomniki, opluto bohaterów, wyrżnięto arystokrację. Panuje demokracja co oznacza, że na przywódców wybiera się najniższy wspólny mianownik - czyli tych najgłupszych, najchciwszych i zupełnie pozbawionych wyobraźni. Zburzono wszystko stare nie oferując nic nowego. Obecny porządek polega na dążeniu "od:, a nie "ku". Tym samym cywilizacja zachodnia utraciła prawo do istnienie. Och spokojnie, trup jeszcze długo będzie rył ziemię piętami. Choć mam nadzieję, że zdechnie jeszcze za mojego życia. Chciałbym to zobaczyć - cywilizacje nie padają często. Oczywiście nie wszystko naraz pierdolnie (Kanada i Australia będą całkiem długo się trzymać), ale z chęcią popatrzę jak państwa europejskie padają jedno po drugim. Walki uliczne, terror, głód, zamieszki, wprowadzenie szariatu w przynajmniej 3 państwach unii, partie neofaszystowskie u władzy w wielu innych, ulice spływające krwią... Cóż, za widowisko. Obym dożył. Będę kibicował armii rosyjskiej, jak będzie robić z tym porządek... z mojej maleńkiej daczy na Syberii. :D Może też carat się restauruje? Możesz to nazwać fatalizmem historycznym, jeśli koniecznie trzeba Ci definicji :P

Gość
*to nie filozofia, to prawa historii :o

Apostoł, to jakas wizja z gatunku fantasy? :-) ale tak poważnie, jak dla mnie dzisiejsza Ameryka to juz powolny zmierzch imperium, wiec coś moze być w tych Twoich prognozach :-O przykładowe symptomy niedorozwoju gospodarzcego USA (trudno je raczej dostrzec niedoświadczonym okiem) ale np takie pytanie, dlaczego tam jest tak tanio?? benzyna w porównaniu z naszymi średnimi dochodami 6x tańsza jak u nas, telefon 3 x tańszy, samochód, który u nas kosztuje 42 000 euro u nich 24 000 dolarów i dostaniesz jeszcze zniżkę :-) Przecietny obywatel nic takiego nie robi, pracuje w jakijś manufakturze 5 dni w tygodniu i zarabia 5 x tyle co by dostał za swoją pracę gdziekolwiek na świecie. 20 lat temu R .Regan, gdy go spytali o dziurę bodżetową powiedział tak: (był to super gość wiec słuchaj) - "dziura budżetowa jest tak wielka, że sama się zajmie sobą" i od tego czasu niesutannie rośnie...

Gość
Wszystkich wizjonerów nazywano fantastami ^^ Akurat za Clintona były nadwyżki w budżecie :P Amerykanie są tańsi bo mają mniej socjali, nie przestrzegają żadnych umów o ograniczeniu emisji zanieczyszczeń, nie utrzymują aż tak rozrośniętej administracji, masę spraw zalatwia się na szczeblu lokalnym, podatki są niskie (choć ostatnio właściwie cały ciężar utrzymania państwa spada na klasę średnią) etc. O resztę pytaj ekonomisty zajmujacego się tym krajem. Ja specjalistą od niego nie jestem. I być może wszystko co napisalem o USA to bzdury ^^ Zachód jest beznadziejnie uzależniony od jednego kraju. Kiedy Chińczycy zmodernizują już armię, i zacznie im doskwierać znacząco problem nierównowagi płci, zaczną straszyć uwolnieniem sztucznie zaniżonego kursu jena, a armia pomaszeruje na płd-wsch. Azję :D

popytam :-) tam jest słaba opieka socjalna, to prawda, jest też naprawdę sporo biednych ludzi... z drugiej strony jeżeli ma się głowę na karku i jest się parcowitym to tzw american dream wciaz gwarantowany osobiscie żałuję, że ie urodziłam się w tym kraju, bo czuję, ze nieźle bym sobie w tamtych realiach poradziła :-) Chiny będą podbijać? :-O i dlaczego chesz na Syberię? tam jest strasznie zimno, lepiej wyjedź do Grecji, zero stresu, wszystko w żółwim tempie, długowiecznosć (dzięki właśnie "odpowiedniemu" czytaj 10 x wolniejszemu niż u nas tempu życia no i ta pogoda :-) albo Włochy ja bym najchętniej do Kalifornii, ale tylko dlatego, ze nie znam włoskiego, czy greckiegio ;-)