Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula lu

mam 23 lata dotąd byłam jedynaczką a tu...

Polecane posty

Gość fgjdkgjdkg
ponad polowa Polakow uwazala by zapewne ze jest to lekka przesada!!!! tu nie ma z czego sie cieszyc trezba sie modlic o to zeby dziecko bylo zdrowe i zeby twoja mamunia znow nie wpadla majac 50 lat! a na wywidowke to chyba ty bedziesz chodzisz bo jak pojdzie twoja mama to na 100% nauczyciel pomysli ze to babacia , tak smao bedzie w sklepie , na ulicy czy w piaskowniucy , taka jest prawda , urodzic w wieku 48 lat to tak jakby zajsc w ciaze w wieku 12 lat! i nie gadajcie na te mlode gowniary 15, 16 ktore zaszly w ciaze bo jak popieracie takie babcie 48 letnie to poierajcie i badzcie tolerancyjni dla 15-latek he kazdy pewnie bedzie mysla ze to twoje dziecko , a pozniej bedziesz musiala sie zajac braciskziem lub siostrzyczka!!!!!!! bo powiedzmy sobie szczerze teraz ludzie zyja coraz krocej:( niestey:((( zobaczysz!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
skąd w was ludzie tyle jadu? i sami jasnowidze a raczej czarnowidze tu siedzą.

Gość ula lu
ale co w tym złego że sie cieszę :(:( myślałam że tak na mnie nie napadniecie a tu co?:(

Gość co za bzdury
48lat to nie babcia ja mam 40 i jak idę z moją córką to nikt nie myśli że to córa a dziecko w tym wieku to cód sama planuję teraz ciąże wszyscy się cieszą

Gość kuhdsafliugds
Ja mam siostrę mlodszą o 17 lat!Jest super...Nic sie nie martw tymi durnymi teksatmi tych debilek!Bez niej dom byłby beznadziejnie nudny i smutny,a tak wprowadza do niego trochę życia!Zajmowalam sie nią dużo,ale nigdy nie narzekałam...Jest przecudowną czteroletnią dziewczynką,którą kocham nad życie...Mam wiele znajomych,ktorych rodzice mają 60 lat i więcej...W żaden spsób sie ich nie wstydzą...Bedzie supre...Mówię Ci...

super gratuluje tez bym chciala miec jeszcze rodzenstwo mam tylko brata 7 lat mlodszego, do dzieci mi sie wlasnych nie spieszy choc meza mam ale siostrzyczke lub braciszka nowego to bym jeszcze chciala