Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoskoa

krew w moczu -pytanie

Polecane posty

Gość pur blancca
poprostu sie pytam bo niewiem

Pur Blanca, powiedz, że Ty tylko tak żartujesz :O. 1. Nie ma okresu w ciąży. 2. Nie ma okresu ani owulacji przy tabsach (pomijając rzadkie sytuacje, że z pewnych powodów działanie hormonów zostanie tak zablokowane, że nie powstrzymają stymulacji dojrzewania pęcherzyka).

Ja się też zastanawiam czy to żart, czy troll czy jaka inna cholera, ale z drugiej strony czytam tu czasem takie rzeczy, że nie powinno mnie już nic dziwić.

Szerzy, nie wiem dlaczego, ale zdecydowanie tak się dzieje. :D może to też jest spowodowane coraz większym i łatwiejszym dostępem do internetu :). Dramst :D

Gość pur blancca
NOMINA wiesz co ja nie zartuje , pytam sie bo niewiem dziewczyny , wpiszcie w google "forum ginekologiczne okres w ciazy" tam kobiety mialy okres w ciazy , normalny obfity z bólami..

Tak tak, a pani Zenia jest posiadaczką klucza do wiedzy, ponieważ jest potomkinią Atlantów z planety X. Dzieki temu uratuje świat. Czytałam kiedyś w Fakcie.

Blaneczko, dziecko kochane, a czy Ty wiesz, czym jest google? Chcesz? Sprawię, że za kilka minut znajdziesz stronę, na której będzie napisane, że w ciąży stajesz się wampirem...

Blanka, już dostałaś odpowiedź na Antykoncepcji w kwestii tego linka. Naucz się weryfikować informacje i nie schizuj, bo sobie tylko krzywdę zrobisz.