Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatojaijuz

Odgrzewany związek...

Polecane posty

Gość jatojaijuz

Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z obecnych na forum wrócił do swojego partnera/partnerki po dłuższym czasie... Jak to sie odbyło i jak później wygląda taki związek... Czy nie mieliście problemu z tym, co partner robił, gdy nie byliście razem...

nie miałam tak, ale powiem, że jeżeli już teraz zastanawiasz się nad tym, czy dasz radę zaakceptować to, co robił, kiedy Ciebie w jego życiu nie było - daj sobie spokój! zadręczysz się!

Gość jatojaijuz
Ja nie mam z tym problemu, ale on owszem...;/

Gość ja jestem w takim zwiazku
i czasem jest ciezko... oboje w czasie "przerwy" mielismy "romanse" no i oboje mamy z tym problem, mnie az trzesie na mysl o zdzirce z ktora sypiał a jego telepie jak słyszy imie mojego byłego przyjaciela... duzo pracy i duzo zaufania, nasza reaktywacja trwa juz 5 miesiecy

Gość jatojaijuz
a jak długo nie byliście razem?

4 mesiace, a wczesniej bylismy ze soba 2 lata

Gość jatojaijuz
Kurcze, my nie widzieliśmy się ponad 2 lata, ale zdaje się że nic się nie zmieniło, poza tym, że on nie będzie potrafił zaakceptować faktu, że byłam z kimś związana... Nie wiem co robić...

porozmawiac i wyjasnic sobie wszystko, i moja rada nie chowaj po byłym pamiątek a zdjecia gdzies schowaj, mimo ze to nasza przeszłość jest to mnie osobiscie telepie jak zobacze zdjecie mojego mezczyzny z ta szmatą z ktorą sie puszczał jak sie rozstalismy (zreszta przez ta puszczalską panne)

a z jakiego powodu sie rozstaliscie? wiesz juz jaka to rzeka i czy warto wejsc do niej po raz kolejny...

Gość jatojaijuz
Rozstaliśmy się, bo wydawało mi się, że zasłużyłam na coś więcej... Kochałam go z całych sił, a on to wykorzystywał, chciałam udowodnić i sobie i jemu, że nie jest mi do niczego potrzebny... Wiem na pewno, że nigdy mnie nie zdradził... A teraz jak się widzimy to jestem pewna, że zmarnowałam sobie życie...

Gość z tą rzeką to daj sobie spokój
bo ona zawsze się zmienia, ponieważ płynie, idiotko :P

do mojej/mojego przedmówczyni/przedmówcy - szacunek sie nalezy! idiotka to mozesz nazywac swoja matke ty prymitywna pseudointeligentna istoto

teoretycznie wszystko jest możliwe, miałem taki odgrzewany związek w Poznaniu , uciekłem do Gdańska ogoliwszy włosy na zero i wąsy aby mnie nie rozpoznała......

Twoja przedmówczyni ma rację, ideą tego powiedzenia jest własnie fakt, że rzeka płynie i nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki, ponieważ nie będzie juz ona taka sama. A większość niedouczonych zazwyczaj wykorzystuje to powiedzenie jeśli sprawa dotyczy nieudanych związków :D

ja byłam w 5 letnim odgrzewanym kilka razy zwiazku nie udałao sie ja juz nie chiałm on sie obudził że nagle chce było za pózno ciesze sie bo nie było warto byc tyle lat z takim dupkiem

Gość ja jestem w takim związku
Rany ale wy bystre jestescie:D no poprostu zaraz tu padne... wszyscy wiedzą o co chodzi z tą rzeką i nie trzeba tego tłumaczyć, no chyba że sie ma IQ muchy, jest się przekonanym o swojej bystrości chce się błysnąć wiedzą, ale to zenujące... jest takie powiedzenie i ja je tu w modyfikacji zacytowałam i już jestem oceniana jako niedouczona, a jak chcecie wiedziec jedna z drugą to moge sie pochwalic nastepujacymi tytułami: mgr inż a do tego skonczyłam jeszcze studia podyplomowe między innymi z psychologii, wiec mi tu z niedouczeniem nie wyjezdzajcie!