Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta1111

Czy to mozliwe....

Polecane posty

Gość Kobieta1111

Hej dziewczyny. Mam takie pytanko. 2 mies temu rzucilam tabletki. Pierwszy normalny okres dostalam po 29 dnich. Potem w 7 i 14 dniu cyklu wspolzylam z mezem bez zabezpieczenia (nie staramy sie specjalnie o dzidzie ale tez nic sie nie stanie jak bedzie). Teraz jest dzien 20 sty a ja mam straszne skorcze/bole brzucha takie jak na okres lub podczas i duzo bialej, ciagnacej, troche grudkowatej wydzieliny z pochwy, szyjka macicy tak wysoko ze prawie nie moge siegnac, raczej twarda. Czy tak szybko moze objawic sie moja ciaza??? Nie wiem czy brac cos na te bole brzucha czy lepiej nie....

Gość kafeteriaaaaaaa
idz do ginekologa:)

Gość pur blancca
a czy mozliwe ze jestem w ciazy , ? zrobiłam 5 testów wyszły negatyw, i od stosunku mialam 2 okresy

Gość pur blancca
i dzis tez okres dostałam ale z bardzo okropnymi bólami:O:(

Gość Kałamałamkala
Miałam podobnie jak Ty i na bank nie byłam w ciąży choć kochałam się w dni płodne. Przez 2 mies. bardzo mnie bolał brzuch tydzień przed spodziewanym okresem już myslałam, że jestem w ciąży pozamacicznej. Na szczęście wszystkie objawy się uciszyly i już mam spokój :) Nie przejmuj się spoko to przejdzie.

Kobieto, ten pierwszy po 29 nie był normalny. To był cykl połączony jeszcze z siedmiodniową przerwą po tabletkach i jego nie uznaje sie za fizjologiczny.