Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta1111

Mozliwe????

Polecane posty

Gość Kobieta1111

Hej Mamusie:). Mam takie pytanko. 2 mies temu rzucilam tabletki. Pierwszy normalny okres dostalam po 29 dnich. Potem w 7 i 14 dniu cyklu wspolzylam z mezem bez zabezpieczenia (nie staramy sie specjalnie o dzidzie ale tez nic sie nie stanie jak bedzie). Teraz jest dzien 20 sty a ja mam straszne skorcze/bole brzucha takie jak na okres lub podczas i duzo bialej, ciagnacej, troche grudkowatej wydzieliny z pochwy, szyjka macicy tak wysoko ze prawie nie moge siegnac, raczej twarda. Czy tak szybko moze objawic sie moja ciaza??? Nie wiem czy brac cos na te bole brzucha czy lepiej nie....

Gość 2 miesiace po tabsach
to nie dobrze jest współżyc bo mozna miec ciaze mnogą. mozesz byc w ciazy czemu nie

Gość Kobieta1111
Wiem, wiem. Planowalismy poczekac 3 mies..ale tak wyszlo poza tym Jakos po tych tabletkach ciezko mi bylo zauwazyc objawy jajeczkowania... Pierwsze bylo jeszcze odczuwalne ale drugie jakos przeoczylam albo jeszcze nie bylo...nie wiem, myslalam (i w sumie ciagle mysle) ze nie tak latwo zajsc w ciaze po 3 latach stosowania tabletek...

Gość Kobieta1111
Zadna nie miala takich objawow???? Jak latwo mozna zajsc po tabletkach....???

Gość SanSan
mozliwe ze to owulacja dopiero ja po odtsawieniu tabsow mialam cyrki 2 cykle bez zmian za to na po 3 cyklu na okres czekalam prawie 2 miesiace :-/ radze isc do gina przebadac sie co i jak