Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellow flower

mam 24 lata i właśnie się rozstałam...

Polecane posty

on mnie mami obietnicami że się zmieni, a jak przychodzi co do czego to jest to samo, co wiecej moja wina- chciałaby to skończyć ale jakoś się boje. niestety z tego co widze nikomu się nie podobam:( kurna. jak sie kiedyś zdenerwuje to naprawdę się od niego wyprowadze. widze, za jemu nieszczególnie zale ży i sama się sobie dziwie co ja tu jeszcze robie

zzzeżarłam pestkę nie wiem jak to wytłumaczyc ale jestem teraz szczesliwa :)

Gość zzzeżarłam pestkę
kurcze, chyba nigdy tego nie pojmę, ale to fajnie, że jesteście szczęśliwe!!! ktoś w końcu musi!!! :-)

oj znam te obietnice ze sie zmieni zwylke lanie wody (przynajmniej w moim przypadku) Tez myslalam ze sie nikomu nie podobam i nigy nie spodobam a sie zdziwilam bo oprocz obecnego meza bylo jeszcze kilku zainteresowanych. Bylam w szoku bo nie uwazam zebym ladna byla, zwykla przecietna dziewczyna

zzzeżarłam pestkę moze dla tego ze przy mezu poczulam sie szczesliwa i zakochana jak nigdy bo przy poprzedniku to napierw byla przyjaźń ktora przerodzila sie w związek i nie bylo tego zauroczenia na poczatku takich emocji po czasie mysle e to nie byla milosc a poprostu przyzwyczajenie przywiazanie.

:), fajnie że jesteście szczęśliwe. ja tlko słucham, co robie nie tak. póki co to ja nawet nie mam gdzie kogoś poznać. chociaż poweim Wam szczerze że przez to jego zachowanie , przechodzi mi uczucie do niego, więc pewnie niedługo zasile grono singli:)

tez myslalam ze nie mam gdzie kogos szukac bo moj byly postaral sie o to aby mnie odizolowac od znajomych i przyjaciół ale jak sie rozpadl zwiazek to okazalo sie ze moi a nawet wspolni przyjaciele przyszli mi z pomocną dłonią, zaczeli wyciagac z domu mimo ze wolalam siedziec i rozpaczac nad soba ale oni byli zawzieci nie pozwolili mi na to i za to ich kocham:)

to fajnie, może i mi się uda, bo mam wrażenie że on specjalnie tak robi żebym się wyprowadziła bo wiem że on tyłka stąd nie ruszy, a traktuje mnie gorzej niż psa czasami

Madame Tussaud a wiesz ze tez pod koniec zwiazku odczuwałam ze on jest coraz gorszy zeby mnie odstraszyc zebym to ja skonczyla a on bl ten bidny i pozucony. Po czasie sie nawet dowiedzialam ze kiedy mowil ze jest w pracy chodzil na piwo z znajomymi i opowiadal jaka t zla jestem i itp A ja nie dosc ze dla niego wszystko robilam to i dla jego rodzicow to działke wyplewilam to dom posprzatalam do jego dziadkow chodzilam sprzatac i pomaga. Normalnie darmowa pomoc domowa

yellow flower ja wierze ze znajdziesz kogos i bedziesz szczesliwa moze nie od razu bedzie to ten jedyny ale trzeba probowac. Głowa do góry:)

no patrze, to coś w tym musi być, mi to juz sie nawet nie chce u nas sprzątać, po jedej kłótni spakowałam połowę rzeczy, ale jakoś się rozeszło p[o kościach- ale do tej pory się nie rozpakowałam- profilaktycznie bo czuje ze w przyszłym miesiącu juz mnie tu nie będzie.

Gość życzę szczęścia w miłości
wszystkim dziewczynom cuda się zdarzają tylko trzeba w to uwierzyć ja uwierzyłam i mam swój cud :)) Nie ma nic gorszego dla kobiety niz tkwić w toksycznym związku, po kilku latach to widać nawet na twarzy nie tylko po rozwalonej psychice :O zzzeżarłam pestkę -może więcej wiary w siebie???