Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktospyta

ciaza czy nie?

Polecane posty

Gość ktospyta

spoznia mi sie miesiaczka kilka dni, nie moge sie zdecydowac na zrobienie testu bo sie boje ze bedzie negatywny :) od 4 dni czuje sie jak przed okresem (uczucie w podbrzuszu) ale okres nie nadchodzi, zastanawia mnie tez wyglad sluzu, ktory obserwuje. jest calkowicie bialy i gesty ale od trzech dni wieczorem jest jakby LECIUTKO zabarwiony, tak jakby poczatek miesiaczki, ale ta sie nie pojawia a rano sluz jest spowrotem bialutki. czego to moze byc objawem?? poza tym czuje sie ok, nie wiem tylko czy sobie wkrecam czy powiekszyly mi sie piersi :) co o tym sadzicie????

Gość wykonaj test
to bedziesz wiedziala

Gość pur blancca
ja zrobiłam 5 testów ciazowych , mialam juz 2 okresy po stosunku , czy moge byc w ciazy?

Gość pur blancca
jabukowa mama , ale boje sie bo mozna miec okres i byc w ciazy do 6 mies, :(

Ale skoro testy wykazały że nie jesteś i to az 5 testów. To naprawde nie jesteś. Chyba że masz jakieś objawy ciązy to co innego Ale tak to mozesz byc spokojna :)

Przestańcie jej odpowiadać, bo ona ma chyba zdecydowanie problem ze sobą, łazi pol forum i zaśmieca topiki, nie dociera do niej nic.

Gość jagoskoa
robiłam dzis rano test ciazowy , jak zebrałam troche moczu to bylo w nim troche krwi, czy krew w moczu moze dac bledny wynik testu? test wyszedł nagatywny , a ta krew to okres bo rano dostałam odp.

Ja nie wiem co wy tak sracie? :P Ja jak mi sie wydaje ze mogłam zajsc to robie test i juz. Wyszedł negatywny, czyli spoko nie jestem. i O , po problemie.

Gość jagoskoa
no dobrze ale czy ta krew zawarta w moczu niespowodowała błednego wyniku?

Gość jagoskoa
pytam bo wczesniej niemogłam znalezc odpowiedzi czy mozna robic test jak sie ma okres i krew jest w moczu

Gość jagoskoa
18 lat mam , ale dlatego robilam test bo sie dowiedzialam tu ze okres w ciazy tez jest

Jezu, wam to jak grochem o ścianę, poddaję się, nie będe walczyć z wiatrakami. Wiesz swoje, zaraz urodzisz i tyle.

Gość są tuuuu
idiotko testy wykrywają hormony w moczu a krew hormonem nie jest :O

Gość game- over
ja tez sie zapytam.. spoznial mi sie okres 3 dni zrobiłam test ciazowy quick vue , dal wynik pozytywny , lecz sie zdziwiłam bo dostalam okres , po tymskonczonym okresie zrobilam 3 testy quick i wyszły negatywne, co o tym myslec?

game over, wczesne poronienie, część ciąż jest ronionych wczęsniej, przy miesiączce, dlatego zaleca się robić testy w dniach spodziewanej miesiączki, lub już po nich.

Gość game- over
ojej czyli poronoiłam , chyba ze ten jeden test mnie okłamał , co?