Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 4 roku

dziekanka po 4 roku

Polecane posty

Gość studentka 4 roku

Hej mam pytanie do osob ktore orientuja sie w sprawach dziekanek i przerywaniu studiow. Z powodow rozny przede wszytskim rodzinnych chcialabym przerwac studia na rok, a w przyszlym rok wrocic i zajac sie praca magisterską. Jestem teraz na 4 rok, czy przyznano by mi dziekankę na 5 roku? Czy moglabym teraz przerwac studia nie brac dziekanki, tylko zrezygnować, a potem starac sie o przywrócenie na studia- tylko czy przyjma mnie ponownie? Ktos wie jak to jest?

Gość studentka 4 roku
przepraszam za literowki, klawiaturę mam zepsutą

Gość malgosicaaaa
ja bralam dziekanski na 2 roku. w ciagu toku studiow masz prawo do urlopu dziekanskiego 2 razy. nie wiem czy to zalezy od uczelni ale ja u siebie powodu nie musialam podawac. moim zdaniem "tak"- powinno byc ok.najlepiej spytaj w dziekanacie. co do 2 pyt. jesli nie wezmiesz dziekanki i przetsaniesz chodzic to skresla Cie z listy studentow i wtedy musisz zaczynac od nowa;/i wydaje mi sie ze w tej syt. obowiazuje Cie normlana rekrutacja.

Gość studentka 4 roku
nie na pewno nie zaczynam od nowa. U nas w regulaminie studiow z tego co pamietam jest napisane, ze mozna wrocic na studia, wraca sie wowaczas na ten rok na ktorym sie przerwalo naukę jezeli od przerwania studiow nie minęło 5 lat, jezeli wiecej to wraca się rok nizej. Tylko zastanawiam sie czy nie zalezy to jeszcze od tego czy bedzie dla mnie miejsce.

no pewnie, że się da... nie takie cuda odprawiałem na studiach:p