Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

komiczne- nie wiem czy się boi- na pewno bardzo mało wie na ich temat i może to racja, bo boimy się zwykle tego czego nie znamy:D

"Ona sie nie boi... ona ich kompletnie nie rozumie..." poziom agresji i brutalności ataków, wskazuje na strach a nie niezrozumienie

Retro, nie. Za jego zwycięstwo uznaje to że okazał strasznie duzo cierpliwości do Ciebie zanim w końcu powiedział coś mocnego:D I moim zdaniem był lepszy merytorycznie w dyskusji.

Komiczne, to Ty mnie OSOBIŚCIE zdemaskowałeś (tak, jestem z CIA) czy Twój asystent? :-)

Moj asystent, ale nie podszywaj sie pod CIA - Ty jestes z NSA

POla... naprawdę.. wszystko na to wskazuje. Piszecie podobnie, macie ten sam rytm układania zdań, poperacie sie jak siostry bliźniaczki, pojawiacie sie razem jak zwiazane telepatią... Komiczne, być może. Byc moze uważa że mężczyźni sa dla niej zagrożeniem.

I moim zdaniem był lepszy merytorycznie w dyskusji. to na pewno:) jego dane staystyczne mnie po rpstu rozwaliły, faktycznie musiał włożyć dużo wysiłku w to by je odszukac:) za jego przegrana uważam ja osobiście to że nigdy więcej się już nie pojawił. przynajmniej nie pod swoim nikiem. Komiczne, nie boję się.

Szukanie dziury w całym ----> wyciągnąłeś/aś (bo nawet nie wiem ;) ) jedno moje zdanie z całego kontekstu i myślisz, że mnie jakoś zaskoczyłeś błyskotliwością :D no proszę Cię ... :D

offtopik- uwielbiam to "no proszę cię" to takie warszawskie:) pozdrawiam Marzenkę Rogalską:)

Retro... Frk jest niezalezny do bólu. Uznał, że nic nie zwojuje, nie dasz sie przekonać i odpuścił. Jak on odpuszcza to na zawsze. I nie ma zmiłuj sie.

no ja nie jestem akurat z Warszawy ;) tak mi jakoś wskoczyło w przypływie dobrego humoru :D

Komiczne i zapewne na ten strach zalecizz mi zwiększenie częstotliwości stosunków płciowych lub po prostu porządne wyruchanie , jak niektóre życzliwe tu kobiety....? :)

klaudka "Szukanie dziury w całym ----> wyciągnąłeś/aś (bo nawet nie wiem ) jedno moje zdanie z całego kontekstu i myślisz, że mnie jakoś zaskoczyłeś błyskotliwością " Ja ciebie też proszę... Pełnia sie zbliża, więc nie czas na błyskotliwość, tylko na kształne pupy. Nie błyskaj tylko wyglądaj.

Retro.. no to ponawiam pytanie: czy któryś z tyk doskakiwaczy pociągał Cie fizycznie? Ale tak naprawdę???

Nefa. Oczywiście że tak:) Oczywiście. Że. Tak. Bezwzglednie mnie pociągali. nawet ci z którymi seks mi się nie udał z róznych względów.

"i zapewne na ten strach zalecizz mi zwiększenie częstotliwości stosunków płciowych lub po prostu porządne wyruchanie , jak niektóre życzliwe tu kobiety....?" nie... wydaje mi sie ze na tym etapie frustracji nie bylabys w stanie odbierac chocby odrobiny przyjemnosci, związanej z sexem.. ze o orgazmie nie wspomne.. Tobie przydałoby sie wydarzenie-zwrotnica... czyli takie jebnięcie w łeb od losu, z ktorego wyratowalby Cie facet... No chyba, ze odepchnelabys jego kolo ratunkowe... wariant drugi - związek z kobietą (ale nie Klaudką :P ) ktora wystawilaby Cie do wiatru... niebezpieczenstwo - ze wtedy zaczniesz nienawidziec wszystkich... Retro Angel of Hate :P

Gość Ju......
Nie udał czy go nie było? Bo już się gubię troszkę...:(

No to dlaczego do diabła nie poszlaś z nimi do łozka??O_O I powiem jedno.. jak mnie ktoś całuje.. to mi natychmiast wszelkie mysli wylatuja z głowy:D A jesli nie wylatuja to facet idzie w odstawke:P

Gość Ju......
"Retro Angel of Hate" Dobrze, że nie Apostoł;)

czyli takie j**nięcie w łeb od losu, z ktorego wyratowalby Cie facet... dziękuję, było tego aż za wiele. nikt mnie inny nigdy nie ratował z opresji, tylko faceci. oczywiście, w większości po to by mnie potem bzyknać. jak się nie dało, to obraza boska. dlatego uważam że są obrzydliwi i są adwokatami swoich kutasów. i już.

"związek z kobietą (ale nie Klaudką )" a zapowiadało się tak pikantnie :( eeee, komiczne :P

"oczywiście, w większości po to by mnie potem bzyknać. jak się nie dało, to obraza boska. dlatego uważam że są obrzydliwi i są adwokatami swoich kutasów. i już." ok, jedno co Cie uratuje, to 220 V podłączone do głowy :P

Gość xyz.....
Gierki są fajne:P Mozna się posmiać z durnego faceta potem:D Niestety ja mam tą wadę że parskam śmiechem zanim gość zdąży się rozkręcić :P Ale powiem Wam kobity że nie zazdroszczę. Widziałam w swoim życiu wielu palantów, ale miałam też ogromną przyjemność poznać naprawdę super facetów. Pominełyście jedną rzecz - niektóre kobiety też są takie. I tu mozna się zastanawiac co było pierwsze - jajko czy kura?, prostytucja czy zapotrzebowanie na nią? traktowanie kobiet jak słodkie idiotki czy sam fakt istnienia tych słodkich idiotek?

Komiczne, spaliłeś agenta, kim ja mam teraz być na kafe? Wszyscy, jak już przeanalizujecie to róbcie burzę mózgów, co ze mna teraz począć.. wieczorem chcę mieć jakieś zadanie :-D do wieczora 🖐️

Uch.. alez Ty facetów nienawidzisz:O Tak, oni mysla o bzykaniu bo sa facetami i ludźmi.. a człowiek ma to do siebie że jest seksualny. Kobiety też takie sa tylko niektóre wpakowane sa w konwencjeszanowania się, przyzwoitości itd. Dopóki sie z tym nie pogodzisz.. bedziesz miala problem z facetami Amen.