Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

Gość ohohoho
Nawet pójdę dalej,jak tak wszystkie razem wykorzystamy nasze siły parapsychiczne plus strategie bazujące na Nlp i NLS to możemy "ulepić " komiczne naszych marzeń....heheheh....fizycznie też można go podszlifować...parę centymetrów więcej lub mniej tu lub tam......hehehe

" Komiczne,Ty własnie nie jesteś dla takich kobiet jak Retro czy nawet ja.Ty widzisz to jakie chcemy być,nie wysilasz sie do myslenia.Oczywiście nie musisz,ale analizowanie na podstawie tego co pisała kiedyś a nie teraz..jest dla mnie pójście na łatwizne." Złośliwa - to jest takie dorabianie ideologii, do teorii chaosu... Czyli - jestem pierdolnięta, zmieniam zdanie co 30 sekund, nic mi nie pasuje, nic mi sie nie podoba, wszystko mi przeszkadza... Trzeba szukać rozwiązania i wytłumaczenia... I tu pojawia sie: Wielkie ŁŁŁAAAAAAAAŁŁŁ... Ależ ja jestem skomplikowana!!! Taka złożona... Taka trudna... Taka nieprzewidywalna... Po prostu coś wspaniałego - facet, kóry mnie zdobędzie, bedzie sie musiał natrudzic... A to juz czyni mnie elitą elit... A to, że nigdy sie taki nie znajdzie... No cóż.. To tylko źle świadczy o facetach... Bo przecież ja jestem łaaaaałłłłł Bo jeszcze sie taki nie urodził, który by retro i Samicy dogodził :P

Hehheeh lubie Cie komiczne;) Ale ona ani ja nie jesteśmy skomplikowane,tylko komplikujemy coś co jest proste dla innych. Zrozum kobiety które wciąż dostają kopa od losu,zakładają maski. Wiem jak mnie ludzie spostrzegają na forum....czy mi to zwisa?chyba nie,ale nie umiem jak Retro poddać sie analizie forumowym psychologom;)

Gość Ju......
Oho, Komiczny, Ty to jestes naprawdę odważny:D:D:D

"Ale ona ani ja nie jesteśmy skomplikowane" ale ja nie napisalem ze jestescie - tzn jestescie skomplikowane dla samych siebie, bo nie potraficie sobie same ze sobą dać rady... Dla mnie jestescie banalne

No widzisz,jednak sie myliłam co do Ciebie...jednak załapałeś jesteśmy skomplikowane dla siebie samych...to jest sedno analizy Retro,czy mojej skromnej osoby. I nie pisz ze dla Ciebie jesteśmy banalne,bo tak nie jest Komiczne;)nie rozmawiał bys z Nami. Napisz mi jaka mam tą ceche juz na wymarciu...moze mi tym pomożesz ?;)

a ja inaczej powiem- mam wrażenie ,co juz mówiłm kiedys , że niektóre kobiety mają za złe facetom że są facetami- to domena kobiety jest rozbierć faceta na częsci i im brdziej skomlikowany tym lepiej - to co pisze komiczne- coś w tym jest- kobietom niedostepnym wręcz wyniosłym wydaje się że jest to ich wielki atut- owszem jeśli trafi się na intelektualistę to może może. no ae potem takie szopki jak analiza nieudanego stosunku- my z mężem tez mieliśmy różniste wpadki- na boga to tylko sex, akt fizyczny i fizyczna stron milości - raz coś nie poszło ok pójdzie drugi raz mam takie wrażenie że nasza retro gardzi rasą facetów tylko dlatego że pan bog nie stworzył ich takimi jakimi ona chciałaby ich widzieć a wroga trzeba pokochać, zaakceptować :D

Złosliwa - myśl, myśl :) Jestescie banalne w obejściu a nie w tym jakie jestescie- tzn nie uwazam, bym z takimi kobietami jak Wy miał jakikolwiek problem

Uwielbiam Cie Komiczne,a własciwie za to ,ze Ty nie dopuszczasz mysli,ze jakaś kobieta mogłaby nie chcieć Cie poznać bliżej niż na forum;) Napisz mi (prosze mrugając rzesami;) )

samica a ty znasz faceta który by w ten sposób nie mówil ??? ;) ja oprocz crema i jemu podobnych nie znam :D

Gość ohohoho
Jestescie banalne w obejściu a nie w tym jakie jestescie- tzn nie uwazam, bym z takimi kobietami jak Wy miał jakikolwiek problem --dobre..hehehe.....teraz lekkie zadarcie głowy do tyłu i mocne zaciągnięcie się paierosem....

komiczne wspaniałe masz suwaczki! czyżbyś z nudów odwiedzał macieżyński??

Gość ohohoho
chyba bardziej pasowałby nos i to zadarty do góry ..no i plus papieros..jeśli pali

nefry korzystając z okazji- mantodea urodziła ! :D

Gość Potwór z Loch Ness
Witam popołudniowo :)

najbardziej fascynujące oczekiwanie porodu..... lepsze niż seriale brazylijskie;) to tak abstrachując od tematu

Ike... mimo woli sie wciagnełam:D:D Straszne :classic_cool: Samiczko zaraz ide na poczte.. jak wiesz to 6 wiorst z hakiem:D

Gość Ju......
Po co obchodzić? Można przeskoczyć:D Albo wpaść:P Pa pa, Samiczko.🖐️

a to histri koleżanki z forum na macieżynstwie która rodziła jkieś 2 tyg.jak nie dłużej

Gość Potwór z Loch Ness
Z tego co widzę, część tego topiku zrobiła się "na analizę" stanu zdrowotnego retro :)

Gość Ju......
Oke, ale wszystko w porządku? Jejku, masakra tyle czasu:o

piszę o tym bo tak patrzę na stopke komicznego tak w zasadzie komiczne żeby byc na topie to jeszcze brakuje ci linku do zdjec ;)

Gość Ju......
Ike* Wybacz...:)

w porządku ale na koniec chodziła już z 6 centymetrowym rozwarciem;) ja do takiego nawet przy swoich porodach nie doszłam - cieli mnie 2x przy 4 cm;)

lecę- męża wraca;)