Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

Gość Potwór z Loch Ness
Do zobaczenia :)

Gość powiem tylko tyle
w porzadku temat. calkiem interesujacy. pozdrawiam retro, klaudke i wszytskich niewymienionych z nicku ktorzy wypowiadali sie tutaj. jednak nade wszystko jestem zaskoczona trafnoscia spostrzezen pana komicznego. dla Cibie osobne pozrdowienia :)

Gość powiem tylko tyle
Ciebie być powinno

"a własciwie za to ,ze Ty nie dopuszczasz mysli,ze jakaś kobieta mogłaby nie chcieć Cie poznać bliżej niż na forum" Samiczko :D Aleś Ty dziecinna.... Moje słowa: "Jestescie banalne w obejściu a nie w tym jakie jestescie- tzn nie uwazam, bym z takimi kobietami jak Wy miał jakikolwiek problem" Odebrałaś od razu jako wyrażenie zdania, iż każdą mam na skinienie ręki :D:D Masz jakąs uproszczoną wizje wsiowego macho, ktory mysli, ze skoro w jego remizie puka wszystko, to wszędzie tak jest.. A dla mnie prostym sposobem na kobiety, ktore nie radzą sobie z samymi sobą, jest po prostu powiedzenie im sajonara od razu po zorientowaniu sie iż takimi są... Nie zaliczam sie do leszczy, z kórymi retro toczy jakies wielomiesieczne bitwo-dysputy, by potem zostac splawiony, albo tak sie wypalić, że nawet mu kuśka stanąć nie chciała :D Retro - jak to jest, gdy facetowi na Twoj widok juz nie staje... Mozna zwalic wine na faceta... Ale... :D

Gość Ju......
Komiczny, a matki Twoich przyszłych dzieci nie pozdrawiasz?😭😤

Gość powiem tylko tyle
retro, automatyczna agresja skierowana do mezczyzn moze tez miec przyczyne w przeszlosci. odczuwalam cos takiego po probie gwaltu. nie wiem jakie masz doswiadczenia ale pomysl nad tym,

Gość Ju......
No chyba że tak:D👄 Retro, udanego wyjazdu życzę!:)

Komiczne, doradź, mam czytać? przyda mi się? (trochę tego jest) ;-) :-D

Gość Potwór z Loch Ness
Komiczne- no, sorry chłopie, ale żebyś się czasami na tych -jak to piszesz - "wsiowych macho" nie przejechał. Chyba daaaawno nie byłeś na wsi.

Komiczne i znowu mnie trafiaczy Ty człowieku nie rozumiesz ze ja nic od Ciebie nie chce?lubie Ci jako ktosia z forum,nie potrzebuje byś mi pisał komplementy czy ze mną flirtował.Chce by mnie traktowano jako osobę do rozmów.Jesli chcesz to widziec w kategorii ze mi odpuściłeś,to sobie tak mysl;) Ps własnie Cie takiego widze-- pukającego do uchylonych już drzwi,własnie takim odpuszczam;)

\"Retro - jak to jest, gdy facetowi na Twoj widok juz nie staje...\" komiczne no teraz to dowaliłeś chłopie

"Komiczne i znowu mnie trafia czy Ty człowieku nie rozumiesz ze ja nic od Ciebie nie chce?lubie Ci jako ktosia z forum,nie potrzebuje byś mi pisał komplementy czy ze mną flirtował" nie uciekaj od swych pragnień i fantazji... Takie eskapizmy do arkadii niewinności i aseksualności mają na celu ustanowienie wyraźnej cezury, pomiedzy Tobą a cielesnością mężczyzn... Jesli sprawia Ci to przyjemność, manifestuj swoj brak zainteresowania moją osobą, chocby i 60 razy dziennie (czyli niewiele wiecej niz teraz :P ) Zjawiaj sie na kazdym temacie, na ktorym pisze, i wyrażaj to, jak bardzo mnie ignorujesz - naprawde chce dla Ciebie tylko samego dobra i ukojenia Twej samiczej, skołatanej atakami estradiolu duszy... Ps ike - za spokojnie sie tu robi... poza tym, naprawde mnie zainateresowalo jak czuje sie kobieta, ktora wpedza faceta w taki stres, że mu kuśka nie drgnie nawet

Gość Ju......
Jak ona się czuje, to nieważne - ale jak on się wtedy musi czuć... Komiczny, masz jakieś refleksje? Mam nadzieję, że my nie będziemy mieli tego problemu:D:D:D:D

"Komiczne- no, sorry chłopie, ale żebyś się czasami na tych -jak to piszesz - "wsiowych macho" nie przejechał. Chyba daaaawno nie byłeś na wsi." a to tak a propos czego?

Stres stresem, albo też po hmm wyladowaniu w łozku przestala mu sie podobać:O Moja znajoma wpadła na takiego.. wszystko cacy dopóki do łozka nie wleźli.. a tu dziecioróbka zdechła:P Powiedziala po tym ze była tak zaskoczona.. że nawet nic nie pomyslala.. dopiero potem wpadla w schizy straszne. A naprawde fajna laska:P

Ps w realnym swiecie mam to samo,mówie facetowi ze nic od niego nie chce,poprostu Go tylko lubie,a on twierdzi ze jednak go chce.:OOczywiscie konczy sie nie odbieraniem prze zemnie telefonów i blokada na gg.I On jest w wielkim szoku ze jednak Go nie chciałam.

Gość Ju......
Uhm, Nefrytka, tak to jest. Facet ma problem, a kobieta myśli, że to jej wina - że go nie pociąga.:o Ale właśnie jestem ciekawa, jak się taki facet czuje. Który chce - a nie może. Bo po sobie kobiecie nie pokaże, że coś jest nie tak...

Gość trele mele dudtki
taaa...ale jak on sie tak "slownie gwalcili" miesiacami to normalka ze juz im zadnej erotycznej weny sie nie zostalo w rezerwie...wyobrazacie sobie opowiedziec sobie caly przebieg seksu a pozniej idziecie to zrobic, jestem ciekawa ktora z Was mokra by byla i ktoremy z Was by stanal...

Gość o co
ale że co słabo ją wydupcył?

Gość trele mele dudtki
retro to teoria, a zycie to praktyka, stad konflikt

"Jak ona się czuje, to nieważne - ale jak on się wtedy musi czuć..." nie miałem nigdy takiej wpadki, ale przyznam, że dreszcze mnie biorą na samą mysl o tym :D

Gość welkie halo
kobita powinna possać to stanie

Gość trele mele dudtki
ale Wy tez tak troche "a la retro" tutaj sie udzielacie, analizujecie, roztrzepujecie...rozdrabniacie, a tak na prawde to w sumie problem wlasnie w tym ze nie ma w niej nic spontanicznego...taki ciezki glaz do uniesienia

Gość trele mele dudtki
oczywiscie ze facet lubi zdobywac i czym trudniej tym wieksze wyzwanie i jest nawet ciekawiej, ale nie do przesady....o co, po co...powiem brzydko i dosatnie, a czym jej "dziura" rozni sie od innych dziur? Sorry, juz tylko bede czytac....chyba

Polcia - czytaj, ale nie bierz przykładu ze złośliwej :D Ona nakleja sobie plakietke "wibrators only" i twierdzi, ze jej z tym dobrze :)