Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

Gość pomaranczowo
dziewczeta, nie moge sie pozbyc wrazenia (a przeczytalam te chlerne 32 strony), ze Wy juz nie rozmawiacie o reto, komicznym, itd itp, tylko oswajacie swoje wlasne kompleksy i niepokoje zwiazane z trudnoscia zdefiniowania dobrego zwiazku i zbudowania zdrowej relacji. wszyscy niezaleznie od plci jestem zagubieni w przewrtosciowujacych sie rolach spolecznych, kulturowych, seksulanych nawet. mowicie o dominacji, uleglosci, partnestwie grach. gubimy sie w tym. daltego pewnie tyle w tym wszystkim agresji, bo wszysycy mowiac o retro, czy komicznym, mowimy o sobie. oni zreszta tez nie robia niczego innego poza leczniem stanu ducha o ktorym juz bylo wyzej powiem tak; zwiazek to zawsze walka. problem polega na tym, ze teraz zmienily sie reguly, choc jak pokazuje atak na komiczne - nie do konca wiadomo na jakie. jesli jest rownouprawnienie (coz za idiotyczne slowo) to wszystkie chwyty sa dozwolone. a ze rerto a w ogole problem z wlasna seksulanoscia (wlasna a nie tych facetow) to inna sparwa. i prosze nie uzywajcie durnych argumentow, ze czarny nick jest lpeszy niz pomaranczowy, bo tylko jesli podpisujemy sie imieniem i nazwiskiem przestajemy byc anomimowi, zaczernianie nickow to bujda, strata czasu i sposób na zbieranie danych dla aministratora serwisow. i

Gość pomaranczowo
i wybaczcie te literowki, zawsze przestawiam litery jak sie spiesze :)

Pola już ok,napewno też coś bezsensu napisałam do Ciebie,wiec też sorki Hmmm wyluzowanie na forum chyba trwa dotąd dopóki ktoś Ci nie wjedzie na ambicję,lub nie urazi.

ja tylko jestem ciekaw, jak retro zachowuje się w realu... naprawde... Ps dziwi mnie, ze po tym temacie na forum nie zaroiło sie znow od temaów o moich chorobach psychicznych :)

Doprawdy - wiem, bo juz dostałem bardzo soczystego maila z opinią na temat mojej impotencji i rekompensowania sobie braków - znęcaniem sie nad kobietami....

Gość pomaranczowo
odcianam sie :) ja nie pisalam o impotencji i chorobach psychicznych ale o zagubieniu jako, ze tak powiem, normalnej sytuacji w zmieniajacym sie swiecie. he he.

Złośliwa, rozumiem, ze mam być jasnowidzem i znać Twoje normy wyluzowania, co wiecej mam je natychmiast zacząć stosować, kiedy Ty sie pojawiasz na hotyzoncie no sorry... :-D i to Ty zaczęłaś atak na mnie, nie zapominaj o tym oraz Twoja dawaka wyluzowania - wybacz - ale była naprawdę znikoma :-)

pomarańczowo, uważasz, ze związek ma być ciągłą walką?

To ja powiedziełm Poli moja złośliwiutka, że napisałaś do mnie maila wyjaśniając, ze ten post byl skierowany do Polki

mam wrżenie że na tym topiku zebralo się tyle złych emocji - że o czymkolwiek nie będziemy tu rozmaiac to wyjdą z teg tylko niesnaski

Gość prosta dialektyka
dawniej pomaranczowo :) tak. związek to walka bo tak jestesmy skonstruowani. kobieta chce miec faceta, ktory zapewni bezpieczny byt jej i potomstwu, a facet chce zaplodnic jak najwiecej kobit. a my wbrew naturze usilujemy tworzyc monogamiczne zwiazki. nie zebym cos miala przeciw monogamii. najlepiej seryjnej :)

Gość prosta dialektyka
a zwiazek walki zbrojnej, to juz tylko walka z czasem :)

może czasami chyba jednk lepiej pewne rzeczy przemilczeć niż powiedzieć za dużo- ja tu jestem za krótko żeby kogokolwiek ocenić czy mieć pretensje- ale jak ktoś ma cos do mnie- niech śmiało wali

a serio - co z tą laską, która była z gosciem pijakiem damskim bokserem? Cos z tym zrobiła, czy nadal sie tylko żali na forum?

a matko-w zlej godzinie to napislam- na szczescie czytając twoje słowa komiczne- wiem czeg mozna się po tobie spodziewać

jak w większości przypadków bez zmian

widzsz cos ci powiem tk apropo- na topiku gdzie zostawiles niedawno swj slad- jest wiele kobiet które jednak cos robią- rozwodza sie odchodza zakładaja sprawy- wiele kobiet tylko się żali ale moim osobistym zdaniem jest dobrze jeśli przynajmniej are dziewczyn w ten sposób wylezie z tego całego gówna 9 mówie o tych działających)

a gdzie zostawilem niedawno swoj slad?? Jakis temat o molestowaniu psychicznym? czy mowisz o tym w ktorym pisalismy po raz pierwszy? (nasz pierszy raz :P:P )

;) oj tamtego tematu to ja nie pamiętam- po za tym to nie był nasz pierwszy raz chyba:P gdzieś wcześniej się zetknęlismy chodzi mi o maz alkoholik- co do tematu o molestowaniu- omijam szeroki łukiem bo tak nawet nie tak postawione buty przez małazonka mogą być odebrane jako przejaw molestowania psychicznego

chciałaś zobaczyć jak poległam dobita przez komiczne; ) ??

Gość ohohoho
Nasz pan i władca taki zrelaksowany,że aż miło.A wczoraj tak targały nim emocje,chyba przez to nockę zarwał.,,,,hehehehe

Ja zawsze jestem zrelaksowany... zwlaszcza w trakcie utarczek słownych