Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gąskaa

czemu mam tak

Polecane posty

Gość gąskaa

całe życie podobali mi sie faceci po układani bez nałogów z wyższym wyksztalceniem z normalnej rodziny mający pasje zainteresowania itp sama skonczylam studia mam normalna rodzine dobrą prace tylko nigdy tacy faceci mnie nie chcieli pożniej poznalam mojego męza z rozbitej rodziny po zawodówce bez pasji i był ze mną tak długo i choć nie bylo kolorowo wyszłam za nieg za mąż bo nikt mnie inny nie chciał jestem ładna zgrabna zadbana laska a mimo to nie chciał mnie i teraz jest mi żal i żle tęsknie za idealem nie umiem żyć z męzem

Gość hsdhsdhasiudhsiahsijkhdaskjhdf
masz tak a raczej miałaś bo wszyscy kujony (nie wszyscy np ty nie jestes ) myslą tylko o nauce i nie chcą miec partnera to jest główny powod ja tak mysle moze inni sie wypowiedzą

Gość to coś ty głupia dupo
na studiach robiła, i na cholere studiowałaś gdzie są same baby. Dziewczyny na mojej politechnice miały chłopaków na pęczki

Gość gąskaa
ale to już się stalo teraz poznaje innych facetów i jest mi żle widze że się im podobam ale oni nigdy mnie nie chcieli jak takich poznawałam to oni ze mną nie chcieli być a teraz mam

Gość przytyk
moja droga źle pisze się tak :P Po studiach a taki prosty bład:P

Gość gąskaa
wiem jak się pisze ale mam uszkodzoną klawiature po weekendzie wymienie sory

Gość gąskaa
napiszcie coś

Gość trellla
rozumiem mezalians....przypuszczam, ze bylas malo pewna siebie

Gość gąskaa
ale co teraz ja nie chce tak żyć nie potrafie dziś to wiem

Gość kasia kasia kasia
a ile jestescie po slubie?

Gość gąskaa
2 lata ja wiem że to nie to ale inni mnie nie chcieli to chore ale tak zrobiłam bo nalam sie samotności

Gość gąskaa
zle mi

Gość trella
Nie znam Twojej sytuacji, nie wiem czy sa dzieci czy nie, ile masz lat. Mysle, ze rozwod bylby najlepszym rozwizaniem, po co sie meczyc. Mam w rodzinie taka sytuacje i niestety ona haruje na niego od lat. Wstyd sie z nim pokazac. Ona lekarz on po podstawowce. Kobieta miala straszne kompleksy i wziela pierwszego lepszego, a teraz sie meczy.

Gość trella
Wiem natomiast jedno. Kobieta inteligentna bedzie zawsze szukac faceta madrzejszego od siebie. Ty sie pospieszylas, teraz cierpisz. Ale to jest do rozwiaznia. Ja zyje z facetem, ktory nie skonczyl studiow, ale jest na wyzszym stanowisku niz ja, samouk:)....a ja po studiach:(:)

Gość gąskaa
nie mam dzieci 28 lat i jakoś mi z nim nie tak jak pznaje innych to wiem czego mi brakuje tylko bałam się bo kiedyś ci inni mnie nie chcieli

Gość gąskaa
on nawet nie zna znaczenia slów szok z kim ja jestem po co mi to było

Gość trella
To uciekaj. Ulozysz sobie zycie od nowa. I tobie i jemu bedzie lepiej. Przypuszczam, ze twoj maz tez czuje sie nieswojo.

Gość gąskaa
chyba tak on jest mechanikiem namówilam go na technikum ale to było zaoczne i tam niczego nie wymagali, jego rodzina mnie przeraża ma siostre i szwagra po podstawowce. Nie mam z nimi tematów, a ihc żarty mnie przerażają już nie daje rady tylu fajnych facetow a ja tak sobie głupio życie układam

Gość Atena 03
Nie wyksztalcenie mowi o czlowieku dziewczyno!!!Wystarczy sie dogadac a ze nie macie wspolnych pasji i zainteresowan to wiedzialas przed slubem.Trzeba bylo przemyslec sprawe 100 razy.A teraz zalujesz???Troche dziwna jestes.

Gość Gtomer
Mowi, mowi. Sa wyjatki zarowno wsrod ludzi z wyzszym wyksztalceniem, jak i zawodowym. Co nie zmienia faktu, ze mowi wiele o czlowieku.

Gość gąskaa
to nie tak, że nie zastanawiałam sie ale ja ma pecha do normalnych facetow tacy nigdy mnie nie chcieli Przed ślubem jak zmieniłam prace poznalam fajnego faceta, byl tak o jak chciałam często rozmawialiśmy raz poszliśmy na kawe wydawało mi się, że jest mną zainteresowany ale jakoś nie był dziś to już nie ma znaczenia, ale czemu zawsze tak było jak mi się podobał to nic z tego nie wychodziło a ja bardzo boje się samotności mąż mnie na swój sposób pociągał itp nie wiedziałam,że tak wiele będzie nas dzielić i nie chodzi mi o wykształcenie tylko sposób bycia

Gość gąskaa
niech ktoś coś napisze

Gość masz takeigo jakiwego masz
i tylko wpsolczuje mezowi tkaiej glupiutkiej zony..studia nie swiadcza o czlwoieku..ja skonczylam studia a niektore osoby po studiach sa na poziomie zety.... trzeba bylo myslec predzej...matkio...

gąska- skoro tak ci źle to weź rozwód, uważam jednak, że niewiele ci to da. Nie oczekuj, ze nagle zechce Ciebie facet po 30-stce, karierowicz, przystojniak, inteligent- towar deficytowy, najczęściej zaobrączkowany:D Łączę się w bólu- nie wyobrażam sobie życia z tępakiem- choc w tym przypdku pewnie niewiele ma to wspólnego z wykształceniem, prędzej z wychowaniem a raczej jego brakiem (rodzinka). Np. facety, który mi naprawia samochód jest przystojny, inteligentny, zawód jest jego pasją, a na studia nie poszedł bo wolał pracować- kasy ma jak lodu:D

Gość gąskaa
dzięki za słowa zrozumienia a dla tych co mnie nie rozumią TO NIE O WYKSZTAŁCENIE CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gąskaa
HEJ